Yeni bir yıla girmenin umutlarının yanı sıra yargının içinde olduğu durumunun üzücü olduğunu belirten Kazan, “Bir yılın daha sonuna geldik ve 2014 yılını da tükettik. Keşke ‘harika bir yıldı’ diyebilseydik, ‘yarınlarımıza ve yargımıza umutla bakıyoruz, 2015 yılını heyecanla bekliyoruz’ diyebilseydik. Ancak bu umut ve heyecanın oldukça uzağında olmamız bir ümitsizlik değil bir vaziyetin tespitidir. Elbette ümitsiz değiliz ancak 2015 yılı da bizi heyecanlandırmıyor.” dedi.

“ÜMİDİMİZİ KAYBETMEYECEĞİZ”

Hukukun mutlaka hak ettiği yere ulaşacağını ve bir gün herkese güven vereceğini ifade eden Kazan, yeni yıl mesajını şöyle sürdürdü: “Ümidimizi hiçbir zaman kaybetmeyecek ve bu uğurda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Umuyoruz ki hukukun bir gün herkese lazım olacağı gerçeği, hangi düşünceden ve taraftan olursa olsun hiçbir ayrım yapılmaksızın bu topraklarda yaşayan herkes tarafından anlaşılacak ve yargı sadece ve sadece hukukun ve hakkaniyetin gereğini yapacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle 2015 yılının hukuk ve adalet adına ümitlerimizi yeşertici gelişmelerin yaşandığı bir yıl olmasını diliyoruz.”