Fenerbahçe yönetimi, teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etti.

Fenerbahçe asbaşkanı Abdullah Kiğılı, Kocaman'ın istifasının akşam saatlerinde kendilerine ulaştığını ve bu istifanın tamamen Aykut Kocaman'ın kendi kararı olduğunu belirtti. Kiğılı ayrıca, en kısa süre içerisinde bir hocayla anlaşacaklarını söyledi. Yeni teknik adamın yerli mi yabancı mı olacağı hakkında hiçbir fikirlerinin olmadığını belirten Kiğılı, çalışmalara yarından itibaren başlayacaklarını belirtti.

Fenerbahçe Kulübü de Aykut Kocaman'a bir teşekkür mesajı yayınladı. Fenerbahce.org'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman’ın kulübümüze ilettiği istifa dilekçesi yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.

Sayın Hocamıza, kulübümüze kazandırdığı değerler ve başarılar için sonsuz teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

KOCAMAN: ARTIK YORULDUM BIRAKIYORUM
 
Salı akşamı yapılan yönetim kurulu toplantısı öncesinde Aykut Kocaman; Aziz Yıldırım ve yöneticilerle bir araya gelmiş, Kocaman ve Yıldırım arasında nedeni bilinmeyen bir gerginlik yaşandığı ve Kocaman'ın "Artık yoruldum, bırakıyorum" dediği öğrenilmişti.

Bu karar öncesinde Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye Londra 'ya giden Aykut Kocaman'ın burada Aziz Yıldırım'la arası bozuk olan kardeşi Ali Yıldırım ile buluşmasının Başkan'ı sinirlendirdiği iddia edilmiş ve transferlerde fikir birliği bulunamaması sebebiyle Aykut Kocaman görevi bırakmıştı.
 
KİĞILI 'İSTİFA MEKTUBUNU BEKLİYORUZ' DEMİŞTİ
 
Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Abdullah Kiğılı, ‘Aykut Kocaman'ın istifa mektubunu bekliyoruz, geldiği anda kabul edeceğiz.’ demişti.(AJANSLAR)