Radyospor'da yayınlanan 'Kriminal Spor' programında müthiş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Fenerbahçe ve Galatasaray formaları giymiş, milli takıma kadar yükselmiş bir futbolcu, bir süre önce ilişki yaşadığı bir kadını dolandırdı. Kimliği şimdilik gizli tutulan kadın, elinde belgeler olduğunu ve bu belgeleri savcılığa sunarak söz konusu futbolcu hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

PAHALI SAATLER, TELEFONLAR, PARFÜMLER...
Olay şöyle gelişti:
Ünlü futbolcu, Almanya'da yaşayan kız arkadaşından Türkiye'ye gelirken pahalı saatler, telefonlar ve parfüm istedi. Hatta bir seferinde 100 şişe parfüm siparişi bile verdi.

Kadının iddiasına göre, yıldız oyuncunun gönderdiği telefon mesajlarından birinde, "Sen bu ürünleri al, ben parasını geçeceğim” ifadesi de var.

Aldığı ürünleri faturalandıran kadın, günü gelince 40 bin Euro’yu istedi. Ancak futbolcu, "Bunlar hediye olarak gelmedi mi?" diyerek parayı ödemedi.

Bu olay üzerine mağdur olduğunu ifade eden oyuncunun eski kız arkadaşı, telefon mesajları ve aldığı ürünlerin faturalarını belge olarak gösterip, oyuncu hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

OLAYLAR DEVAM ETMİŞ!
İddia edilen futbolcu ile eski kız arkadaşı arasında yaşanan olay bununla sınırlı değil... Futbolcu ile eski sevgilisi, Nişantaşı’nda 4 milyon dolar karşılığı ortak bir iş yeri almaya karar verdi. İkili, iş yeri için karşı tarafla ön protokol yaptı, imzayı ise kadın attı.
Protokole, "Taraflardan biri anlaşmadan vazgeçerse 300 bin dolar öder" maddesi de konuldu. Kadının iddiasına göre, eski sevgilisi olan futbolcu, iş yeri için vereceği 2 milyon doları ödemekten vazgeçti, bu yüzden ay sonuna kadar ödenmesi gereken 300 dolar tazminat üzerine kaldı.