Fenerbahçe'nin hukukçu yöneticisi Şekip Mosturoğlu, bugünkü duruşmada Tahkim Kurulu'nun Başkanı Engin Tuzcuoğlu, başkanvekili Murat Balcı, raportör Bahri Öztürk ve üyeler Osman Karakuş, Uğur Mutlu, Hüseyin Aydın ile Taner Ünlü'nün karşısına çıkacak. Bu 7 hukuk adamı Şekip Mosturoğlu için farklı bir anlam içeriyor.
ÇÜNKÜ Mosturoğlu'nu yargılayacak hukukçular, F.Bahçeli yönetinin yakın mesai arkadaşları. Türkiye'nin önde gelen spor hukukçularından biri olan Mosturoğlu, halen Kısmet Erkiner'in başkanlığını yaptığı Spor Hukuku Enstitüsü'nün başkan yardımcısı. Gerçi istifa etmedi ama Mosturoğlu, enstitünün yaklaşık bir yıldır ne faaliyetlerine ne de toplantılarına katılıyor, imza yetkisini de kullanmıyor.

ÜÇÜ DERNEK ARKADAŞI

TAHKİM Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu, enstitünün saymanı. Uğur Mutlu da enstitünün yönetim kurulu üyesi. Tahkim Kurulu üyesi Taner Ünlü ise derneğin üyeleri arasında yer alıyor. Diğer Tahkim Kurulu üyeleri de spor hukuku konusunda Şekip Mosturoğlu ile aynı alanda uzun yıllar çalışmış birer hukuk adamı.



Gazeteport