İnşaatına 2 yıl önce başlanan ve 2015-2016 sezonu başlangıcına yetişeceği bildirilen Akyazı Stadyumu'nun, sezonun ancak ikinci yarısında hizmete girmesinin planlandığının açıklanmasının ardından, TOKİ ile Trabzonspor arasında yeni bir kriz ortaya çıktı.

Stadyum inşaatının ilerleme aşamalarını hem resmi dergisinden hem de internet sitesinden zaman zaman taraftarlarına fotoğraf ve video görüntüleri eşliğinde duyuran Trabzonspor Kulübü, daha önce alınan izin uyarınca yine bir ekibi geçen ay fotoğraf çekimi için stadyum inşaatına gönderdi. Ancak görevliler, ekibi iş güvenliği kuralları gereğince içeriye alamayacaklarını bildirdi.

YÖNETİM TOKİ'YE DİLEKÇE YAZDI
Bunun üzerine stadyum inşaatından sorumlu yönetim kurulu üyesi Erol Ağaoğlu devreye girerek TOKİ'ye yeni bir izin yazısı yazdı. Ancak, Daire Başkanı Ertuğrul Kurt adıyla bordo-mavili kulübe gönderilen cevapta, "İlgili yazınızla yapımı devam eden Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi inşaatı ile ilgili imalatların fotoğrafını çekmek istemektesiniz. Söz konusu işle ilgili olarak daha önce sahada yaşanan iş kazaları vakaları olduğundan dolayı yasal süreç içinde bulunulduğundan, şantiyede çalışan sigortalı personel haricinde şantiye alanına başka kimse alınmayacağı hususunda, bilgilerinizi ve gereğini rica ederim" ifadesi kullanıldı.

"KİMSE KENDİNİ YÜKSEK GÖRMESİN"
TOKİ'nin cevap yazısı üzerine adeta küplere binen yönetici Erol Ağaoğlu, sosyal medya hesabından olaya tepki gösterdi. TOKİ'nin cevap yazısını yayımlayan Erol Ağaoğlu, "Hiç kimse kendini taraftardan yüksek görmesin. Yapılan TOKİ stadı değildir. Yapılan Trabzonspor stadıdır (Nokta)" ifadesini kullandı.

İŞTE EROL AĞAOĞLU'NUN TWEET'İ;



(DHA)