Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamasında, ''UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, katılıma uygunluk konusunda son kararın UEFA disiplin kurulunda olmak kaydıyla şu an itibariyle Fenerbahçe Kulübünün UEFA karşılaşmalarına katılabilmesine karar vermiştir'' denildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''UEFA Disiplin ve Kontrol Kurulu'ndan tarafımıza bugün ulaşan yazıda, UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Disiplin Müfettişi ve Fenerbahçe Kulübünün, ilave bilgi/dosya sunabilmesinin uygunluğuna, katılıma uygunluk konusunda son kararın UEFA Disiplin Kurulunda olmak kaydıyla şu an itibariyle Fenerbahçe Kulübünün UEFA karşılaşmalarına katılabilmesine karar verdiği belirtilmektedir.''

Yıldırım Demirören: Yorum yok, tüm yönetim kurulunu uyardım

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in kararıyla hiç bir yöneticinin konu hakkında yorum yapmasına izin verilmediği ileri sürüldü. Maraton.com.tr'de yeralan habere göre, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, UEFA'nın 2012-2013 sezonunda Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi için temiz kağıdı göndermesi üzerine, "Yorum yok. Tüm yönetim kurulunu uyardım. Hiç kimse konuşmayacak." dedi.

FENERBAHÇE'NİN HİSSELERİ TAVAN YAPTI

Bu arada UEFA'nın Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne davet etmesinin ardından Fenerbahçe borsadaki hisseleri İMKB'de %12 prim yaptı. Şu anda tavan fiyat olan 49.20 TL'den işlem görüyor.



AA