Hukuk Bulutu, hukuk bürolarının ofis ve ekip yönetimi için gerekli tüm ihtiyaçlarına tek bir sistem içerisinde çözüm getirmek için tasarlamış web tabanlı hukuk ofisi yönetim programı olarak ortaya çıktı. Çok sayıda kullanıcının olduğu bürolarda Hukuk Bulutu bütün ekibi tek bir çatı altında toplayarak ofise bağımlı kalmadan tüm cihazlardan giriş yaparak aynı gündemi paylaşmalarına olanak sağlıyor.

Aşağıda; Hukuk Bulutunun ofisinize verimlilik, kurumsallık ve hız kazandıracak bazı özelliklerin bulabilirsiniz.

 
  • Dava, İcra ve Danışmanlık dosyaları tek bir sistem altında ve birbirleri ile ilişkili olması sayesinde hukuk bürosunun ortak aklını ve kurumsal hafızasını oluşturuyor.
 
  • Herbir dosya tipi için atanan işler veya oluşturulan duruşma, keşif, toplantı gibi etkinliklerin planlamasını hukuk süreçlerine göre geliştirilmiş özel takvim yönetmekte ve yetkili kullanıcılara yetki seviyelerine göre düzenli olarak e-posta ile bilgilendirmektedir.
 
  • Personel herhangi bir dosya için yaptığı masraf veya tahsilatı ilgili dosyaya giriş yaptığında hem kendi personel kasa hesabına hem dosya hesabına hem de müvekkil hesabına otomatik olarak eklenmekte ve bu sayede merkez kasa, personel kasası ve müvekkil cari hesapları net bir şekilde yönetici avukatların önüne geliyor.
 
  • Bildirimler, tüm çalışanların yetki seviyelerine göre ofisteki gelişmelerden haberdar olmasını sağlıyor.
 
  • Tüm kişi, şirket, kurum, avukat kayıtları ve bilgilerini dökümanlarıyla birlikte Ön Büroda tutulur. Bu kayıtlar dava, icra ve danışmanlık dosyalarıyla kolaylıkla ilişkilendirilir.
 
  • Açılan herhangi bir icra dosyasında takip için gerekli evraklar (XML Dosyası, Ödeme Emri, Takip Talebi vs.) kolaylıkla oluşturulacağı gibi dosyaya iş atanması, toplantı planlanması ve birçok diğer fonksiyon ilişkili olarak eklenebilir.

Hukuk Bulutunun ofis yönetiminizi kolaylaştıracak özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için www.hukukbulutu.com.tr adresinden inceleyebilir veya https://store.turksaas.com.tr/cart.php?a=view¤cy=2 adresinden ücretsiz online demo talebinde bulunabilirsiniz.