Hukuki süreç yönetimini dijital ortama taşıyan T-HOS Hukuk Otomasyon Sistemi; bankalarda, varlık yönetim şirketlerinde, abonmanlı yapılarda (elektrik, doğalgaz, su, telekomünikasyon vb.) gecikmiş alacak takibi ve yönetimi yaparken, sektör fark etmeksizin, tüm firmaların hukuksal iş süreçlerini yönetmesini sağlıyor. Anlaşmalı hukuk bürolarını da sisteme dahil ederek, tüm operasyonu dijitalleştirip yüksek verimliliğe ulaşılmasına yardımcı oluyor. Hukuk bürolarının da müvekkillerinin dosyalarını kolayca takip etmesini sağlayarak, büro yönetimini kontrol altına almalarını kolaylaştırıyor.
 
ERP yazılımlarına tam entegre bir şekilde çalışabildiğinden, müşteri veya borçluyla ilgili verileri sistemden alarak, otomatik (dava, icra) dosya açılışlarını gerçekleştiriyor. Kurumun çalışmış olduğu sözleşmeli hukuk bürolarına ilgili dosyaları dijital ortamda tevzi ederek, kurumu birçok manuel işlemden kurtarıyor ve hata oranını minimuma indiriyor.
T-HOS Hukuk Otomasyon Sistemi’nin avantajları:
 
- Dava, icra, danışmanlık ve destekleyici  8 adet modülün birbirine entegre çalışıyor olması sayesinde, tüm verilerin tek bir yerde toplanması sağlanarak veri bütünlüğü sağlanmış olur.
 
- Her sektörden kurumun ihtiyacına göre uyarlama kabiliyetinin yüksek ve esnek olması, kurumların ihtiyaçlarının tam olarak karşılanmasını sağlar.
 
- Web ve mobil tabanlı bir teknolojik alt yapıya sahip olmasından dolayı, kullanıcılarına tam esneklik sağlayarak kurum verimliliğinin artmasına ciddi oranda katkı sağlar.
 
- Kurumların ERP sistemleriyle ve bankaların Core Banking Mainframe uygulamaları vb. üçüncü parti sistemlerle kolayca entegre olabilmesi, hukuk birimiyle ilgili verilerin de kurumun bilgi sistemi içerisindeki dolaşımını ve kontrol altına alınmasını kolaylaştırır.
 
- Dava, icra, danışmanlık vb. hukuk birimiyle ilgili tüm evraklar dijital ortama taşınarak, hem veri güvenliği sağlanmış olur, hem de ilgili evraklara dijital ortamda çok daha hızlı ulaşılacağından, performans ve verimlilik artışı sağlanmış olur.
 
- Kurumun, personeline veya sözleşmeli hukuk bürolarına, dava ve icra dosyalarıyla ilgili iş ataması yapılabilir, bunların bitiş süreleri, bitirilmedi ise sebepleri vb. birçok bilgiye anlık olarak tek noktadan ulaşılabilir. Bu sayede, personel ve sözleşmeli hukuk büroları kontrol altına alınabilir, performansları ölçülebilir ve kolayca yönetilmeleri sağlanabilir.
 
- Kasa modülü sayesinde, tüm dava, icra ve danışmanlık dosyalarıyla ilgili yapılan avans ve masraf işlemleri, ilgili dosyayla ilişkili bir şekilde anlık olarak takip edilebilir, hiyerarşik olarak, bu masraf ve avanslar ilgili birimin / yetkilinin onayına düşürülebilir ve tüm bunlar kolayca raporlanabilir.
 
- Kurumun tüm hukuksal riskleri anlık olarak takip edilebilir ve finans birimi için ilgili risk raporları anlık olarak üretilebilir.
 

Microsoft Azure üzerinde çalışan ve hukuk sektörüne yönelik Microsoft İş Ortaklığı ile geliştirilmiş ilk bulut uygulamalardan biri olan T-HOS Hukuk Otomasyon Sistemi'nin ücretsiz deneme sürümünü incelemek için  http://t-hos.com.tr/blog/?page_id=18  adresinden demo talep formunu doldurabilirsiniz.”