Hikaye özelliğiyle kullanımdan kaldırdığı Durum güncellemesiyle tepki çeken anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp geri adım attı.

Kullanıcıların yoğun tepkisiyle karşılaşan WhatsApp'ın yeni güncellemesini indirenler WhatsApp Status modunun geri döndüğünü fark etti.

Artık kişi listesinin alt kısmında eskiden olduğu gibi bir ileti bırakılabilecek ancak bu ileti kısmının adı "hakkımda" olarak değiştirildi.

Whatsapp'ın bir önceki sürümüyle tüm kullanıcılara sunulan Hikayeler özelliği Instagram'da olduğu gibi kullanıcıların 24 saat süresince fotoğraf ve video görüntülerini Whatsapp üzerinden arkadaş listesine paylaşabilmelerine olanak veriyor. Ancak bu durum pek çok kullanıcının yoğun eleştirisine hedef olmuş durumda.

Google Play Store'da Whatsapp'ın bu güncellemesinin ardından pek çok kullanıcı en düşük puan olan bir yıldız verirken, sosyal medyada da kullanıcılar Whatsapp'ın yeni halinden duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi. Bunun en önemli sebebi ise Favori rehber özelliğinin kaldırılmış olması!

İşte Whatsapp'ın yeni halini görenlerin tepkileri...