İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen "Mutlu Gelecek İçin El Ele" projesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Ordu, Fatsa ve Ünye'de bulunan 100 çocuk, Sema Hukuk ve Tahkim Derneği üyeleriyle piknikte bir araya geldi.

Devlet Su İşleri Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen piknikte çocukları Sema Hukuk Derneği Başkanı Kadir Umut Demir ve gönüllü resim öğretmenleri karşıladı. Tesislerindeki oyun alanlarında eğlenen çocuklar, pikniğin tadını çıkardı. Programa katılan ve destek veren herkese teşekkür eden Sema Hukuk ve Tahkim Derneği Başkanı Kadir Umut Demir, "İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen 'Parmaklık Ardındaki Özgürlük' projesi kapsamında bulunan çocuklarımızla, gönüllülerimizle, eğitimcilerimizle, avukatlarımızla bir araya geldik. Sema Hukuk ve Tahkim Derneği olarak bundan sonrada faaliyetlerimiz devam edecektir" dedi.

Piknikte çocuklar resim öğretmenleri ve avukatlarla birlikte futbol maçı, basketbol maçı ve yakar top gibi oyunlar oynayıp doyasıya eğlendiler.