Önceki gece saat 02.00 sıralarında bir kişinin yaralandığı ihbarı üzerine Kağıthane Asayiş Büro ekipleri olay yerine gitti. Evde yaralı olan Vahit Ş. (28) ambulansla hastahaneye götürüldü. Kalbine, çenesine ve sol koluna bıçak darbesi aldığı belirlenen Vahit Ş. hayatını kaybetti.

Kağıthane Asayiş Büro ekipleri, olay yeri ve hastahanede araştırma yaptı. Vahit'in kardeşi Abdulvahap'ın tavırlarından polis şüphelendi. Yüzünde çizikler bulunan Abdulvahap Ş. (25) sorguya alındı. Abdulvahap, epilepsi hastası olan kardeşinin bıçağın üzerine düşerek öldüğünü söyledi. Polis, ikna olmadı.

Uyuşturucu ve adam yaralamadan emniyette kaydı bulunduğu ortaya çıkan Abdulvahap Ş., sorgunun ilerleyen saatlerinde kardeşini bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Soruşturmayı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri devraldı.

İddiaya göre; Abdulvahap uyuşturucu satıyordu, kardeşi de buna karşı çıkıyordu. Bu nedenle kavga etmişlerdi. Abdulvahap Ş., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adliyede tutuklandı. Vahit Ş. ise gözyaşları arasında toprağa verildi. (Kaynak: Hürriyet)