Sayıştay Başkanlığından:

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Başkanlığımız hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile Ek ve Değişiklikleri çerçevesinde sözlü sınav sonucunda oluşacak başarı durumuna göre aşağıdaki Tabloda gösterilen pozisyon ünvanı için 4 adet sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

POZİSYON ÜNVANI: Büro Personeli

POZİSYON ADET: 4 

ÖĞRENİM DURUMU: ÖN LİSANS

KPSS PUAN TÜRÜ: KPSS P93

ARANAN NİTELİKLER: 

1. Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, İnsan Kaynakları Yönetimi, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi önlisans programlarının birinden mezun olmak.

2. 2022 yılı KPSS P93 Puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak.

Başvurular, 15.05.2024 ile 24.05.2024 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar e-Devlet üzerinden “Sayıştay Başkanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) internet sitesinden, elektronik ortamda alınacaktır.

Sözleşmeli Personel alımına ilişkin detaylı açıklamaları içeren ilan metnine https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet sitesinden veya www.sayistay.gov.tr internet sitesinden ulaşılması gerekmektedir.

İlgililere önemle duyurulur.