Karnın Yardım Kazmayınan Belinen

Fikri Akyüz  

ISBN 9789759962920 

Kategori Aktüel-Siyaset 

Sayfa Sayısı 160 

Boyutları 13.5*21 

Basım Tarihi 11 - 2010 

Çevirmen - Editör  

Kapak Tasarımı Kenan Özcan 

Bir memlekette internet kullanıcısının “Sık kullanılanlar” listesinde www.tsk.tr de yer alıyorsa o memlekette birileri birilerini “kullanıyor” demektir.

“Hocam, ben kağıt üzerinde sauna olarak görünen oysa gerçekte kadın eti satan, agresif büyüme trendi yakalamış “prezantabl bir inovatif müteşebbis"im. "Çatır çatır" et satmama rağmen vergimi "gıdım gıdım" ödüyorum. Ben vergimi gıdım gıdım değil de "tıkır tıkır" ödemiş olursam kazancım "kutsal" hale gelir mi?

”Ulusal Yargı Ağı Projesi'ne (UYAP) göre, celbi istenen kişilere davetiye göndermek yerine cep telefonuna“Duruşma falanca yerde falanca saatte” diye mesaj bırakılmaya başlandı artık.. Ama verilen cezalar da mesajla gönderilmelidir. Misal: ““Boşluğa TCK 95/2 yaz.. 5 yıl 10 ay hapis cebine gelsin! Allah sabır versin!

”Minaresi tenekeden yapılmış bir camide imamın vaaz verirken “Çoğalınız” şeklindeki uyarısına rağmen cemaatten birinin namazdan hemen sonra caminin altındaki marketten prezervatif almasının genel seçimlere etkisi nedir?

TDK, ipotek sözcüğü yerine “tutu” kelimesini önermiş.. Tut ki karnım acıktı, anneme küstüm, evden çıktım. Yine tut ki karnım acıktı, anneme küstüm ama bir evim bile yok. Ben de ev almak istedim. Tut ki ben de tutturdum, tutumlu olduğum için tutu ile ev aldım. O yüzden bana da artık tutucu diyorlar!




haberx.com