Ülkemizi bölmeye ve parçalamaya yönelik terör örgütlerinin kanlı eylemleri yılbaşı akşamında da yüzünü gösterdi.

Eylemin hedefi onca kalabalık meydan varken İstanbul da sembol haline gelmiş eğlence mekanlarından biri olarak seçilmişti.

Hedefin stratejik hedef olarak bilinçli seçildiğini anlamak ve milletçe buna göre hareket etmek zorundayız.

Düşününüz;

Her yılbaşı öncesinde ülkenizin dinsel mozaik yapısı sebebiyle tartışmalar başlar. Bu yılda aynı şekilde kimi kesimler dinen şiddetle yılbaşına karşı çıkarken, kimi kesimler tam zıttına hıristiyan alemine özgü tarzda kutlama ve etkinlikler yapmakta, kimi kesimler ise bu günü bir araya gelme vesilesi olarak kutlamakta ve görmektedir.

Velhasıl bakış açısına göre yılbaşı değişik etkinlik ve kutlamalara sahne olmaktadır. Aslen bu durumu hoşgörü ile karşıladığımızda bir zenginliktir. Herkesin inancı ise kendisi ve Rabbi aradındadır.

İşte bu ortamda Ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen terör örgütleri özellikle Milletimizin hassas noktalarını hedef almaktadır. Hedef alınan noktaya iyi baktığınızda göreceğiz şudur: #Yılbaşında eğlenirken öldüler, iyi oldu! Tartışmasına#sebebiyet vermek, ikilik ve ayrılık çıkartmaktır.

Tarihe bir bakın, TÜRK coğrafyası asla dış etkilerle parçalanmamış bu nedenle nifak tohumları saçılarak türlü oyunlara sahne edilmiştir.

Meseleyi iyi tahlil ederek UYANIK olmak gerekmektedir. Yılbaşında katledilen vatandaşlarınızın ne yaptığı, günah yada sevapları sizi yada beni ilgilendirmez. Bunun kararını verecek olan da bizler değiliz. Bu tartışmaya girmek Terör örgütünün amacını gerçekleştirmeye hizmet etmektir. Kaldı ki bunun terör örgütü stratejisinin planlayamayacağı kadar büyük bir hedef olup bu örgütleri maşa olarak kullanan dış mihraklar tarafından planlandığı kanaatindeyim.

Yüce Türk Milletini bir arada tutacak idrak Türk Bayrağı asılı olan her karış toprağın, Doğusu ve Batısı, Kuzeyi ve Güney’i, Üzerinde yaşayan her tür canlı VE yapılan her tür iş ve hizmetin güvenlik ve asayişinin teminatının TÜRK DEVLETİ olduğudur. Suç varsa cezasını bu topraklarda Türk Devleti, günah varsa Allah verir.

Bunun ötesinde ülke bizim, bayrak bizim, millet bizimdir.

Yaralılara şifa, ölenler rahmet dilerim.

ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN!