Saç kaybetmek üzücü olabilir. Birçok insan için saçları, kim olduklarının önemli bir parçasıdır. Saç dökülmeniz sizi rahatsız ediyorsa, Ankara saç dökülmesi tedavisi için doktorunuz danışmanlık almanıza yardımcı olabilir.

Saçlar Neden Dökülür?

Saç dökülmesinin etkili tedavisi sebebi bulmakla başlar. Doğru bir teşhis almak için kurul onaylı bir dermatoloğa görünmek yardımcı olur. Ankara saç dökülmesi probleminin birçok nedeni; alanında uzman doktorlar, hakkında derinlemesine bilgiye ve çeşitli nedenleri tedavi etme deneyimine sahiptir.

Yanlış Saç Bakımı Dökülmeye Neden Olur Mu?

Saç bakımının cilt bakımı ile eş değer özellik taşır. Saç ürünleri cilde bulaşıp gözenekleri tıkayabilir, cildi tahriş edip kurutabilir veya egzama ve diğer cilt hastalıklarına neden olabilir. Ve bazı durumlarda bu saç derisi sorunları saç dökülmesine yol açabilir.

Saç Dökülmesinin Tedavisi Var Mıdır?

Daha fazla saç dökülmesini önlemek ve mümkün olduğunda saçları yeniden büyütmek için genellikle ilaç önerilir. Ancak ilerlemiş ve ilaçla geri getirilemeyecek saçlar için ameliyat tedavisi de bir tercih olabilir. Ankara saç ekimi ile kaybedilen saçların yerine dolgun ve sağlıklı saçlar kazandırılabilir.

Saç Dökülmesi Neden Olur?

Dermatologlar, nedeni genetik, tıbbi veya çevresel olsun, saç dökülmesinin belirtilerini tanıma konusunda deneyimlidir. Saç dökülmesinin nedenleri kişiden kişiye farklılık gösterir.  Doktorunuz altta yatan bir tıbbi durumun saç dökülmesinin nedeni olabileceğinden şüpheleniyorsa, kan testi veya kafa derisi biyopsisi önerebilir.

Saç Dökülmesi Tedavi Edilebilir Mi?

Saç dökülmesini yavaşlatmak veya azaltmak ve kısmi yeniden büyümeyi teşvik etmek için bir dizi tıbbi tedavi mevcuttur. Ankara saç ekimi, medikal tedavinin tatmin edici bir sonuç vermediği durumlarda saçları kel kafa derisine geri döndürmek için kullanılabilir.

Saç Ekimi Ankara

Ankara saç ekimi merkezimiz Ankara ilinde hizmet vermekte olup, modern teknolojiler deneyimli dermatologlar ve saç cerrahi teknisyenlerinden oluşan ekibimiz ile saç dökülmesi sorunlarınızda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Tedavi mikrocerrahi yöntemlerle yapılan bir ekim işlemidir. Bu işlemde dökülen bölgeye hastanın kendi sağlıklı saçları eklenir. Bu nedenle saç ekimi Ankara da nakil operasyonları sadece kişiye özel planlanır ve uygulanır.

Saç Ekimi Kimler İçin Uygundur?

20 yaşını geçmiş, donör bölgesi uygun olan ve aktif bir deri hastalığı olmayan hemen hemen herkese saç ekimi yapılabilir. Kadın tipi saç dökülmesinin saç ekimi öncesi teşhis edilmesi çok önemlidir ve tecrübe ve bilgi gerektirir.

Saç Ekimi Ne Kadar Sürer?

Saç transfer işleminin üç ila beş saat arasında sürmesini bekleyebilirsiniz. Çok miktarda saç ekimi yaptırıyorsanız, ertesi gün birkaç saatliğine saç ekimi Ankara için bir seansa daha gitmeniz gerekebilir. 

Saç Ekimi Sonrası Saçlar Ne Zaman Uzar?

Ekilen saçların, Ankara saç ekimi ameliyatından iki ila sekiz hafta sonra döküleceğini bilmek önemlidir. Üçüncü aya kadar saçlar ekim öncesine göre daha ince görünebilir. Operasyonun tam sonuçlarını 1 yıl sonra göreceksiniz.

Saç Ekimi Ne Kadar Sürede İyileşir?

İyileşme 6 ila 12 ay arasında sürebilir. İyileşme süreci tamamlandıktan sonra, ekilen foliküller, kafa derinizdeki kel bölgeleri dolduracak saçlar çıkarmaya başlar.

Saç Ekiminde Sonuç Ne Zaman Alınır?

Teknolojik gelişmeler ve yeni teknikler hastalara doğal görünen sonuçlar verirken, sonuç yine de büyük ölçüde seçtiğiniz cerraha bağlıdır. Saç dökülmesini anlayan ve düzenli olarak saç ekimi yapan bir doktor seçmelisiniz.

Saç Ekimi Ağrılı Mıdır?

Epilasyon (verici) ve alıcı bölgelerde lokal anestezik kullanılır. Anestetiğin etkisi geçtikçe, biraz rahatsızlık hissedebilirsiniz. Bu basit ağrı kesici ilaçlarla hafifletilebilir.

Saç Ekimi Saç Dökülmesine Neden Olur Mu?

Saç ekimi ameliyatından sonra saç dökülmesi birçok kişi için şok edici olabilir. Ekilen saçlar birkaç hafta sonra tekrar dökülürse, Ankara saç ekimi işleminin başarısız olduğu düşünülebilir. Ancak geçici saç dökülmesi tamamen normaldir.

Fındığın faydaları zararları nelerdir başlıklı makale ilginizi çekebilir.