Adana Barosu Avukatlar Salonu’nda düzenlenen törene Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, yönetim kurulu üyeleri, aileler ve yanlarında staj yaptıkları avukatlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Av. Semih Gökayaz, sözlerine şehitlerimizi anarak başladı.

Av. Gökayaz, avukatlık mesleğine adım atan meslektaşlarını, ailelerini ve büro avukatlarını kutlayarak, başarılar diledi.

Av. Gökayaz, “Bugün bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birazdan ruhsat alacak meslektaşlarım için bugün hayatlarının dönüm noktası. Avukatlık mesleği bir yaşam tarzı, bir yaşam felsefesi. Bu mesleğe böyle bakar isek, bu meslekte başarılı oluruz. Mesleğimiz onurlu ve kutsal bir meslek. Bu mesleğin vakarına uygu davranacağınıza inancım tamdır. Bugün aramıza katılan meslektaşlarıma meslek heyecanlarının hiç solmadığı güzel bir meslek yaşamı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Av. Gökayaz’ın konuşmasının ardından ruhsat alacak meslektaşlarımız sırasıyla yemin etti. Avukatlık mesleğine adım atan meslektaşlarımız, ailelerinin gururlu bakışları altında cübbeleri giyerek, ruhsatlarını teslim aldılar.

Avukatlık mesleğine adım atan isimler şöyle; Hikmet Ardıl Küçükyılmaz, Musa İleşmek, Emre Can Altunbaş, Zehra Özkan, Doğukan Dörtgöz, Müşerref Ünal, Buse Güleç, Aleyna Cenker, Betül Ulusan, İsmail Öztürk, Seda Micozkadıoğlu.

Tören, ruhsat alan avukatların duygu ve düşüncelerini ifade etmelerinin ardından sona erdi.