"5 BİN YENİ PERSONEL ALINACAK"
 
Mehmet Kutlu isimli bir genç de eşinin Adalet Yüksek Okulu mezunu olduğunu ancak bir türlü sınav kazanıp işe giremediğini, devamlı klavye ile çalıştığını, kendisine yemek bile yapmadığını söyleyip, 'Yeni bir kadro söz konusu mu?' diye sorunca Bakan Sadullah Ergin, “Klavye ile çalışmaya devam etsin. 5 bin yeni kadro geliyor. 5 bin yeni personel alınacaktır” diye konuştu.
 
Önder Avcı isimli bir vatandaşın, "Teröristlere yardım ve yataklık etmek suçtur. Şu anda alınan karar ile ellerini kollarını sallayarak dışarı çıkacaklar. Bu durumda devlet olarak sizler yardım ve yataklık yapmıyor musunuz?" sorusuna ise Bakan Ergin şu cevabı verdi:
 
"Evet suçtur fakat burada biz çare üretiyoruz. Çare üretmek suç değildir. Ölmek ve öldürmek için heves alınmayacaktır. İnsanlar karşılıklı olarak birbirlerine konuşlanmak yerine yan yana olsun istiyoruz. Yani suç işlenmesinin önüne geçme çabası vardır.”
 
Toplantının ardından Turizm Haftası nedeniyle açılan fotoğraf sergisini gezen Bakan Ergin’e Fethiye fotoğrafı hediye edildi.



İHA