E-spor oyuncuları kadar iyi oynayamayan yeni oyuncular oyun içi seviyelerini  bazen yükseletemeyebilirler. Bu durum çok sinir bozucu olabilmektedir. Bazı şirketler LOL hesabı satışı yaparken Türkiye’de ayrıca birçok elo boost sitesi bulunur.

E-Spor Nedir ?

E-Spor yani elektronik spor anlamında olan bir Elektronik cihazlar üzerinden oynanılan spor dalıdır. Bu spor dalı son zamanlarda özellikle oyunların ve büyük kurumların bu alana girmesi ile popülerite kazanmıştır. Bu konu ile ilgili olarak birçok sektördeki spor takımları özellikle transferler dahi yaparak bu alana özellikle önem vermektedirler. Neticede bu durum sosyalleşmenin yanı sıra Dünya çapında yayınlar ile takımlarını yada firmalarını daha fazla tanıtma şansları bulabilmektedirler.

Özellikle ülkemizde Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımlarında birçok oyunda olduğu gibi LOL oyununda aktifliği söz konusudur. Ayrıca bazı büyük şirketlerinde bu alana girmesi ile beraber çok daha fazla çekişmeli ve yakın zamanda filmininde olması ile beraber daha fazla rekabetin yanı sıra popülerite kazanmıştır.

Oyunla ile ilgili en çok bilinen konulardan birtanesi ise el çabukluğu ve zekadır. Oyun öyle ki her ne kadar öldürme yani Kill sayısı olarak her ne kadar önde olsanızda karşı takım kuleleri yıkma konusunda sizden hızlı davranıp önce bitirir ise hiçbir anlamı kalmayacaktır.

Neden Bu kadar Çok Fazla Oynanmakta ?

Oyunun bu kadar çok fazla oynanma sebebi popülerizm ve E-spor oyunu olmasıdır. Neticede para ödüllerinin olması zaman içerisinde Spor takımlarının, ünlü şirketlerin gibi birçok daha firmaların yer alması bu alanı güçlendirmesine neden olmuştur.

Bir diğer sebep ise elbette ki uzun süreli bir oyun olması ve turnuvalarda öğrencilerden yaş farkı farketmeksizin her yaşa hitap ediyor olmasıdır. Oyuncuların seviyesinin ölçüldüğü elo sistemi birçok oyuncunun denk rakipleri bulmasını sağlar. Ancak bazen kendi yetenek grubunuzda olmadığınız hissederseniz lol boosting hizmetlerine başvurulmaktadır.

Gençler arasında bir tutku olan oyunda bazı kahramanlar vazgeçilmez olması bazı insanların hayatta ki başarılarını bu alanda bulması gibi birçok özellikler bir araya  gelip oyunun aktif bir şekilde oynanmasını da kazandırmıştır.