Raf sistemlerinde depolama amacına uygun şekilde raf ve depolama sistemlerinden faydalanabiliyorsunuz. Tekstil sektöründe askılı depolar, bozulmaya yönelik gıda sektöründe soğuk hava depo raflarıyla beraber birçok yapıya sahip olabilirsiniz. Burada istediğiniz ve sektörünüze uygun biçimde raf sistemleri ile birlikte, en doğru seçimler ve çözümlere ulaşabilirsiniz.

Raf sistemlerinin günümüzde ki yüksek maliyetleri sebebiyle sunulabilir ikinci el raf sistemleri de tercih edebilirsiniz. Daha rahat bir yapı çerçevesinde depolama amacıyla maliyetlerinizi stoklama olarak düşürmek, düzenli ve stoktaki ürünlerinizin takibini daha ekonomik çözümler ile gerçekleştirmek adına ikinci el depo raf sistemleriyle beraber hazır bir sistem kurabilirsiniz.

İkinci El Raf ve Depo Sistemlerinin Avantajları Nelerdir?

Ürün stoklarınıza göre tercih edilebilir raf sistemlerinde ikinci el raf sistemlerini tercih ederek doğru sonuçlara çözüm odaklı yaklaşabilirsiniz. Bu konuda en iyi çözümlerle beraber siz de depo veya depolama çözümleriyle beraber alternatif arayışlar içerisindeyseniz, en iyi şekilde düşük maliyetini gerçek bir şekilde bu raf sistemleriyle yapabilirsiniz.

Doğru bir düzen çerçevesinde, en iyi sistemi tarafında doğru raf sistemiyle beraber stok kontrollerinizi yapabilir, stoklarınıza dilediğiniz gibi ulaşabilir ve düzenleme getirebilirsiniz. Bunlarla beraber depolama alanında alandan en iyi şekilde kullanım sağlayacağınız sistem ile beraber kaliteli bir yapıyı yaptırabilirsiniz. Burada ikinci el raf sistemleriyle beraber, yepyeni bir kullanım ile sizlere sunulan raf sistemlerini tercih edebilirsiniz.

Yeni depo çözümleri arayışlarınızda, depolama konusunda alternatif olarak ikinci el raf sistemlerini değerlendirin. Az maliyetli şekilde depolama alanına en uygun çözümler olarak, iyi bir tasarım ve doğru ölçümlerle beraber siz de depo alanlarınıza uygun çözümler bulabilirsiniz. Depo raf sistemleri olarak düşündüğünüzde, ikinci el olarak değerlendireceğiniz tüm raf sistemleri firmalar tarafından gerekli testleri yapılan, kalite kontrolünden geçirilerek sizlere sunulan şekilde teslim edilir. Buna göre siz de doğru bir yapıyı etkili ve de proaktif şekilde kullanarak istediklerinizi yapabilirsiniz.

Depo ve raf sistemlerinde kullanılacak olan ürünlere dayalı ebat ve yüklere özel birbirinden farklı raf, depolama sistemleri mevcuttur. Bu sistemlerde ağırlık yüklerine göre hafif, orta ağırlık ve ağır yüklerin bulunduğu sistemler kendi içlerinde 3 kategoriye ayrılmıştır. Bununla beraber depo sistemleriyle ilgili en iyi şekilde ürünlerin türlerine göre, depolama amacına uygun şekilde raf sistemlerinden yararlanabilirsiniz. Ağır yük raf sistemlerinde depolanacak ürünler, sıcak havaya karşı iklimlendirme içermesi gerekiyorsa, soğuk hava depo raf sistemleri kullanılmalıdır. Bu şekilde kendi içinde çeşitli raf sistemlerini Zem Raf firmasından öğrenebilir ve ikinci el raf sistemlerini de buna göre değerlendirebilirsiniz.