Ticari araçlar, her ülkede taşımacılık için çözüm yöntemi olduğu gibi ülkemizde de yoğun bir şekilde tercih edilmekte. Sıfır ve ikinci el kamyonet kullanımının oldukça arttığı günümüzde firmalar rahat bir şekilde taşımacılık yaparak ticaret yapmaya devam ediyor.

Ticari araçların diğer özellikleri;

- Vergi bakımından daha uygun olmaları,

- Sürücülerin alkol sınırlarının 0 olması,

- Muayene sürelerinin 1 yıl ile sınırlı olması gibi özelliklerdir. Ayrıca köprü, otoyol gibi yerlerde binek araçlara göre daha yüksek bir fiyatla da ücretlendirilmektedir.

Ticari araçlardan olan kamyonetler için en çok tercih edilenlerden renault kamyon, mercedes, ford, iveco ve diğer markalara özel kamyonlara Truck1 ile ulaşabilir ve aradığınız gibi bir ticari araca sahip olabilirsiniz.

Ticari araç satın alırken ruhsat bilgilerine dikkat etmek de oldukça önemli. Ticari araçların özelliklerinin ruhsatta açık ve detaylı bir şekilde belirtilmesi, bu özelliklere göre de kullanılması oldukça önemlidir.

Ticari araçların genelde daha az yakıt harcayanları da araç seçiminde oldukça önemlidir. Her gün yol yapacağı ve kullanılacağı düşünüldüğünde binek araçlara göre daha az yakan ticari araçlar uzun vadede maliyetleri azaltarak işletmelere bir kar olanağı daha sağlamakta. Siz de işinizi büyütmek ve taşımacılık alanında ihtiyaçlarınızı karşılamak için ticari araçları tercih edebilir ve ticaret yapmak için daha fazla zaman kaybetmeyebilirsiniz.