Günümüzde neredeyse her sektör bilgisayar ortamında çalışmalarını sağlamaktadır. Bu sebeple de kullanımı sağlanan bilgisayarların özellikleri de oldukça önemlidir. SEO Uzmanı İrem Özdemir, çalışmalarını sağlamakta olduğu ekipmanlarının özelliklerini önemsemektedir.

İhtiyacınıza uygun olan, her işinizi kolay bir şekilde halledebileceğiniz bilgisayarların en iyi olanları sizler için derlenmiştir. SEO Uzmanı İzmir İrem Özdemir, çalışmalarını gerçekleştirdiği fiyat performans bilgisayar önerilerini sizlerle paylaşmıştır.

İşte, her işinizi kolaylıkla halledebileceğiniz bilgisayar önerileri!

Apple Macbook Pro

Apple’ın yeni M1 çip işlemcisi diğer modeller ile birlikte karşılaştırıldığında 2.8 kat daha fazla performans sergilemektedir. Yeni Apple MacBook Pro’nun 20 saatlik pil ömrü ile birlikte gün içerisinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Apple Macbook Air

En iyi laptop modellerinden biri olan Apple MacBook Air, tam da sizlere göre bir üründür. Macbook Air, İntel Core i5 5350U işlemcisinden kaynaklı her işinizi halledebilirsiniz.

Casper Nirvana C350

Nirvana C350, özel yapısıyla birlikte plastik materyale sahip olmasıyla birlikte metal bir görünüm ve sağlamlık sunmaktadır. Özel tasarım olan metalik gümüş grisi rengi ise beğenileri toplamaktadır. Yanında taşıdığını bile hissettirmeyecek 1.3 kg hafifliğe sahiptir.

HP

Şarjın başında beklemeye son! Çünkü asla şarjsız kalmayacaksınız. HP hızlı şarj3 ve entegre hassas tıklama paneli ile birlikte daha uzun bir sürede bağlantıda ve üretken kalmanız mümkündür. İnce ve hafif tasarımıyla birlikte bilgisayarı istediğiniz her yere götürmeniz mümkündür.

Lenova Yoga C730

Lenova Yoga C730 oldukça hafif bir yapıya sahiptir. Autocad gibi güçlü programları ile birlikte rahat bir şekilde çalışma sağlayan bu cihaz 14 inçlik ekrana sahiptir. Ayrıca 8 GB Ram ve 512 GB SSD depolamaya sahiptir.