Üreticiler platforma ürünlerini uygun kategoriler içerisine yerleştirdikten sonra stok yönetimi, muhasebe, satıcıların satış kontrolüne varan birden fazla işlemi sistemdeki üstün yazılımsal hizmet ile gerçekleştirebilirler. Satıcılar ise güvenilir üreticiler ve ürünler arasından seçim yaparak satışlarını sürdürebilirler.
 

Bununla birlikte Etsy, Amazon, eBay ve 21’den fazla pazar yerlerindeki mağazalarını PrinWork platformlarına entegre edebilirlerler. Güvenilir tedarikçi ağı sağlamasından dolayı PrinWork, stoksuz satış yapmak isteyen ve Print on Demand baskı teknolojisi ile tasarımlarını küreselde satmayı hedefleyen satıcıların en çok tercih ettiği platformların başında gelmektedir.

E-İhracatta Coğrafya Kader Olmaktan Çıkıyor


PrinWork.com üreticiler ile satıcıları buluşturmayı hedefleyen yerli bir projedir. Sağladığı imkanlar ile stoksuz satış yapmayı hedefleyen satıcıların e-ihracat sürecini kolaylaştırır. Bir diğer yandan Türk üreticilerinin ürünlerini e-ihracat girişimcileri ile buluşturarak Türkiye’yi globalde üretim merkezi haline getirmeyi hedefler.

ShipEntegra’dan aldığı güç ve vizyon ile PrinWork sistemi Türkiye’yi e-ihracatta daha yüksek bir yerde konumlandırmayı hedefler. Bu nedenle sistemdeki satıcı ve üreticilere çeşitli olanaklar sunar.

Satıcılara sunduğu sınırsız numune, fotoğraflama, mağaza entegrasyonu sağlar. Üreticilere verdiği yazılımsal destek (stok yönetimi, üretim aşamaları kontrolü) ile e-ticaret süreçlerine otomasyonu kazandırır. Sunduğu yazılımsal sistem ile satıcı ve üretici bloğunda e-ihracatı daha düşük hata oranıyla daha yüksek hız ile sürdürmelerini amaçlar.

PrinWork ile E-ihracatta Başarıya Ulaşmanın Yolu
 

E-ihracat yapmak isteyen ister üretici ister satıcı olun PrinWork sisteminin sunduğu fırsatlar ile e-ihracatta başarıyı yakalamak mümkün. Sistemde tedarikçiler, ürünlerini; kullanımı kolay panel yönetimi ile e-ihracat yapmak isteyen satıcılara sunabilirler.

Stoksuz satış yapmak isteyen satıcılar ise güvenilir tedarikçi ağından istediği ürünlerden numune talep edebilirler.

Böylece ShipEntegra’nın yazılımsal ve lojistik deneyiminden aldığı güç ile PrinWork e-ihracatta başarıya ulaşmak isteyen satıcılar ve üreticiler için ilk seçenek olmaktadır.