Ülkemizde sanayi sektörü her geçen gün gelişme göstermektedir. Bu doğrultuda ekip ve ekipman noktasında destek, teknik hizmet, servis hizmeti ihtiyacı da artış göstermektedir. Özellikle ağır sanayi sektöründe, kaynak makineleri tedariği ve sonrasında teknik servis, tamir desteğine olan ihtiyaç artmıştır. Bu ihtiyaca cevap vermek adına İzmir ve Ege Bölgesi başta olmak üzere hizmetlerini tüm Türkiye genelinde veren Yılmaz TORÇ Müdürü Hasan Nalbantoğlu bizleri kaynak makineleri tamiri, servisi ve sektörlere katkılarını anlatmıştır. Hasan Bey’in açıklamaları aşağıdaki gibidir.

“Yılmaz TORÇ; 1995 yılında Kaynak Makineleri ve yardımcı elemanlarına servis hizmeti vermek üzere kurulmasının ardından, bu doğrultuda sektörde önde gelen büyük firmalarla uzun yıllardır çalışmasını sürdüren ve bunların yanında satış ve ürün tedariği ile hizmet ve hitap alanını genişleten firmalar tarafından her anlamda çözüm ve sonuç odaklı bir firma olmuştur.

Sektörde ürün gamını genişletip gelişen teknolojinin ardında kalmayıp sektörün evrildiği teknolojiyle kendi hizmetini devamlı genişleten üretimin ve teknolojinin geldiği son durumdaki makinelerin tedariği ve bu ürünlerin sektördeki ihtiyacına göre öneri ve çalışmasının yapılmasında firmaların sahasında verimli olacak her ürünün maliyet, üretim hızı ve kaliteli sonuçların doğacağı çalışmaları müşterisine sunan bir firmadır.

Bu doğrultuda Ağır sanayi’ de demir, çelik, alüminyum, paslanmaz kaynaklarında olduğu gibi bahçe mobilyaları gibi görselin ön planda olduğu kaynak çalışmalarında yurt dışında üretim devleri firmalarda ismini duyurmuş MEGMEET ( Megmeet kaynak makinesi )firması ile Türkiye’ deki ilk ürün satışını gerçekleştiren firma Yılmaz TORÇ’ tur.

Sektörün gereksinimlerinden olan Performans ve kaliteyi sağlayan MEGMEET Kaynak Makineleri ile manuel saha çalışmaları, otomasyon sistemleri ve özellikle robotik projelerde MEGMEET ile başarılı çalışmalar elde etmiştir.

Yılmaz TORÇ yine aynı alanda MEGMEET’ le olduğu gibi YASKAWA endüstriyel robot kolları ile MEGMEET ve YASKAWA’ nın partnerliğinde robotik kaynak makineleri satışı ve kurulumunu gerçekleştirmeye başlamıştır. Bu alanlarda da başlarda olan servis hizmetindeki memnuniyetini ürünlerin satışı ve hizmet verdiği firmalarda üretime entegresinde de yakalamayı hedefleyen bir firmadır.”