Property TR Türkiye’de emlak hizmeti sunan profesyonel bir firmadır. 10 yılı aşkın süredir sadece Türkiye’deki müşterilerine değil yabancı uyruklu kişilere de profesyonel hizmet verir. Property TR hizmetleri ve avantajları yazımızda.

Türkiye’de Yatırım Fırsatları

Property TR müşterilerine yatırım fırsatları sunar. Bunun için yapmanız gereken tek şey propertytr.com adresini ziyaret etmektir. İngilizce, Arapça ve Fransızca dil seçenekleri ile hazırlana profesyonel siteden tüm gayrimenkuller ile ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Property projelerini internet sitesinden görüntüleyerek tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Proje yerlerini her geçen gün geliştiren firma sadece en iyi gayrimenkul satışlarını müşterilerine sunar. Hayallerinizdeki evi Türkiye’de bulabileceğinizi size garanti eder.

Gayrimenkul Yatırımları Proje Yerleri

Firma müşterilerine Türkiye’nin en seçkin ve en iyi projelerini sunarak yatırım fırsatı verir. Property TR projeleri:

  • İstanbul
  • Antalya
  • Bursa
  • Muğla
  • Sakarya
  • Trabzon
  • Yalova

Gibi seçkin şehirlerde bulunur. Türkiye’nin kalbi Ankara’dır ancak beyni İstanbul’dur. Gecesiyle ayrı güzel gündüzüyle ayrı güzel İstanbul’da taşınmaz mal sahibi olmak istiyorsanız firma yetkilileri ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Dileyen yabancı uyruklu kişiler İstanbul ofisini ziyaret ederek tüm projelerle ilgili ayrıntılı bilgiyi alabilir. 10 yıldır sektörde yerini alan firma başarılı satışları ile tüm müşterilerine kazandıran teklifler sunar. Yerel ortakları sayesinde en uygun mülkü kısa sürede bularak isteğinize en uygun yatırım fırsatını sunar. Kusursuz çalışma prensibi ve itibarlı yapısı ile emlak piyasasını elinde tutan Property TR dünyanın her yerinden yatırımlara profesyonel hizmet verir.

Property TR Hizmetleri

Property TR müşterilerine yurt içi ve yurt dışı emlak hizmeti verir. Türkiye’de oturma izni almak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey firma görevlileri ile iletişime geçmektir. Havaalanından sizi alarak dilediğiniz projeyi yerinde görüntüleme imkanını sunar. Seçtiğiniz projenin avantajlarını ve ileri de oluşabilecek fırsatlarının tüm detaylarını vererek en doğru yatırımı yapmanız için yardım eder. Bunun yanında günübirlik turlar, temizlik hizmetleri gibi birçok hizmeti de bulunur. Firma çalışanları profesyoneldir ve seçkin kişilerden oluşur. Tam bir emlak avcısıdır ve isteğinize en uygun projeleri size sunarak isteğinizi yerine getirmenizde katkı sağlar. Sabırlıdırlar ve tüm sorularınıza en ince detayına kadar yanıt vererek kusursuz hizmet sunarlar. İnternet sitesi üzerinde yer alan forma adınızı soyadınızı, e-posta adresinizi ve cep telefonunu numaranızı yazarak yetkili kişinin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

İhtiyaca Yönelik Emlak Danışmanlığı

Property TR danışan ailesini geliştirmek için ihtiyaca yönelik projeleri sunar. Türk vatandaşı olmak isteyen kişilere gerekli şartları içeren bilgilendirmeyi yaptıktan sonra yaşanılacak alanın özelliklerine göre emlakları listeler.

Yatırım yapmak istiyorsanız yazlık ve kışlık gibi mevsimlere özel fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Gelişen Türkiye’de size kar ettirecek, kısa ve uzun vadede avantaj sağlayacak en iyi projeleri Property TR aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Mülk piyasasında oldukça iyi bir saygınlık yakalayan firma tüm müşterilerine özel bir performans izleyerek kişisel hizmet sunar. Çok kapsamlı hizmeti ile yapmanız gereken tek şey ilgili birime isteğinize söylemektir. Kısa sürede tüm isteklerini karşılayan birçok ev size gösterilir. Alım işlemlerini sırasında her türlü yardım yapılarak kısa sürede tapu işlemleri tamamlanır. Satış işlemlerinin tamamı firma yetkililerince kontrol edilir ve sorunsuz ilerlemesi için çalışılır. Hayalinizdeki eve firma sayesinde kısa sürede sahip olabilirsiniz.

Türkiye’nin yazı özeldir ve üç tarafının denizlerle çevrili olması yaz turizmini çok geliştirmiştir. Antalya’da isteğinize uygun bir gayrimenkul satın alarak yaz tatillerini Türkiye’de geçirerek eşsiz doğasının güzelliğine varırken yatırımınızın her zaman değerlenmesi ile maddi olarak kazanç sağlar. Aynı zamanda Turkish Citizenship yani Türk Vatandaşlığı konusunda destek alabilirler.