YouTube izlenmelerini artırmak ve kanalınızı adım adım şöhret basamaklarıyla yükseltmek isterseniz sizler için 5 önemli adımı sunuyoruz. YouTube üzerinden izlenmelerinizi artıracak ve buna bağlı olarak fenomen olurken gelir elde edebileceksiniz. YouTube platformu, en büyük video izleme sitelerinden birisidir. YouTube’da içerik üreticisi olabilmek, izlenme miktarını artıracak 5 adım ile sizler de bu içerik üreticilerinden birisi olmanın keyfine varacaksınız. Hatta SosyalDigital tarzı platformlardan izlenmelerinizi artırmak için, YouTube izlenme satın al hizmetinden yararlanabilirsiniz. Üstelik sadece YouTube değil, diğer etkileşim paketlerinden yararlanabilir, izlenme miktarını birkaç basit adımda hızlandırabilirsiniz.

SosyalDigital ile YouTube Şöhretine Giden Yolu Hızlıca Keşfedin

YouTube içeriklerinize izlenme çekebilmek ve fenomen olmak için mutlaka ekstra destek almalısınız. YouTube şöhretine giden yolda izlenmelerinizi artıracak 5 farklı adıma geçmeden öncesinde sizlere SosyalDigital hizmetlerini anlatmak isteriz. YouTube’da fenomen olmak, normal süreçte zaman alan ve diğer platformlara göre zor bir iştir. Fakat SosyalDigital, fenomen olmanızı hızlandıracak profesyonel paketleri barındırıyor. Bu nedenle SosyalDigital, etkileşiminizi arşa çıkarır ve izlenme miktarınızı kolay yoldan yükseltecek hizmetleri kullanmaktadır.

SosyalDigital 8 kişilik profesyonel ekibi ve 5 senelik tecrübesiyle en fazla tercih edilen sosyal medya panellerinden birisidir. Türkiye’de ise ziyaretçi çeken güvenilir platformlar arasında yer alarak YouTube izlenmelerinizi artırıyor. Aynı şekilde tüm bu süreçte 7/24 aktif canlı müşteri destek hattına ulaşabilir, sipariş öncesi ve sonrası desteklerle sizleri mağdur etmemektedir. Sadece YouTube platformu için değil Facebook, TikTok, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarına yönelik etkileşim paketleri sağlıyor.

Kısa sürede Türkiye’nin en kaliteli sürede sosyal medya hizmet platformları haline giren SosyalDigital, tüm sosyal medya kullanıcılarına istediği platformda yükselme fırsatı sağlıyor. Profesyonel ve tecrübeli bir ekibe sahip olarak takipçi, beğeni, izlenme ve yorum tarzı hizmetleri ile 7/24 saat kesintisiz canlı destek hattını sunuyor. Aynı zamanda aldığı siparişleri otomatik sistemde çok kısa sürede sorunsuz olarak tamamlar. Hızlı, güvenli ve çözüm odaklı bu hizmetlerde güvenilirlik ve süreklilik içeren hizmet anlayışı sayesinde sektörde öncü olmayı hedefliyor. Bu platform aynı zamanda rekabetçi fiyatlarla birlikte avantaj sağlamaktadır.

Üstelik ödeme sistemlerinde PayTR güvencesi ile alışveriş yapma imkanları sağlanırken Havale/EFT veya kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz. Mobil ödemeleriniz için, Shipy kullanan SosyalDigital, tüm ödeme sürecinde 7/24 destek sağlamaktadır. Sizler de YouTube izlenme sayısı artırmak ve fenomen olmak isterseniz SosyalDigital hizmetlerinden yararlanmaya başlarsınız. Artık hazırsanız YouTube şöhretine giden yolda izlenmelerinizi artıracak 5 farklı adımını öğrenemeye başlayabilirsiniz. Bilgi almak için tıklayın: https://sosyaldigital.com/

1.İlgi Çekecek Kapak Resimlerini Hazırlayın

Bir ziyaretçi YouTube’a geldiğinde ve arama yaptığında ilk bakışta kapak resmi ile karşılaşır. Yani kapak resimleri, izleyici çekmek, en önemli detaylar arasında bulunuyor. Bu sebeple YouTube videolarınız için hazırlanan kapak resimleri, video içeriklerini tam anlamıyla anlatacak ilgi çekici bir şekilde hazırlanmalıdır. Yapılan bu araştırmalar ise insanların videoları izleme kararını sadece ilk birkaç saniyede verdiğini gösteriyor. Bu süreç içinde videoların kapak resminin çok fazla etkisi olduğunu biliniyor. Organik YouTube izlenme çekebilmenin en önemli yolu bu yöntemdir diyebiliriz.

YouTube, her gün milyonlarca kullanıcıya sahip içerik platformu olmaktadır ve izlenme ile abone sayısı, içerik üreticilerinin önemli metrikleri diyebiliriz. YouTube platformunun en temel amacı, insanların beğenmiş olduğu daha fazla videoyu izlemelerini sağlayarak YouTube platformuna düzenli şekilde geri gelmelerini sağlamaktır. Bu sebeple YouTube algoritmasını iyi tanımalısınız.

YouTube izlenme ve abone artırma hedefliyorsanız, amacınızı doğru şekilde belirlemelisiniz. İçeriklerinizi YouTube platformu ile uyumlu hale getirerek izleyicilerin kanalınıza düzenli olarak geri gelmeleri açısından beğenecekleri şekilde oluşturmanız gerekiyor. Aynı şekilde videonuzun vitrini olan kapak fotoğraflarınıza büyük bir özen göstermeniz ve kapak görsellerini büyük bir özenle hazırlamanız önerilmektedir.

 

2.Video Başlığını Kısa ve Öz Yapın

Kanalınıza gelen ziyaretçiler kapak resminden sonra video başlığına göz atar. Bu sebeple video yükleme aşamasında yazacağınız kısa, öz fakat video içeriğini ziyaretçilere anlatan bir cümle hazırlamanız gerekiyor. Aksi takdirde çok uzun cümleler, ziyaretçileri video içeriğinizden uzaklaştıracaktır. YouTube izlenme saati artırma için mutlaka video başlığına göz atmanız gerekiyor. Bunun yanı sıra YouTube içeriklerinize başlık bulurken dikkat etmeniz gereken diğer detayları şu şekilde özetleyebiliriz:

·         Video başlıklarınız için ‘’muhteşem, inanılmaz, en’’ vb. kelimelerle süsleyebilirsiniz. Bu tarz kelimeler olumlu bir etki yaratır. Örnek olarak ‘’Trafik Kazaları’’ yerine ‘’En İlginç Trafik Kazaları’’ gibi bir başlık kullanabilirsiniz.

·         Video başlıklarınızı tutarlı bir şekilde belirleyin. Karşı tarafı yanıltıcı başlıklar, bazı videolarınızda işe yarar ancak hedef kitlenizin size olan güvenini kaybedersiniz. Bu sebeple yanıltıcı başlıklar kullanmamaya özen göstermelisiniz.

·         YouTube aslında bir arama motoru olmaktadır ve kullanıcılar izlemek istediği içerikleri aratarak en uygun sonuçlara ulaşırlar. Bu sebeple video başlıklarınızla açıklamada kullandığınız kelimeler anahtar kelime olmalıdır.

·         YouTube izlenme artıran etiketler arasından işinize yarayacak popüler kelimelere bakabilirsiniz. Bunun için hedef kitlenizin dikkatini çeken diğer fenomenlere göz atabilir ve en fazla izlenen video içeriklerinin başlıklarına göz atabilirsiniz.

Genel olarak kanalınızda yayınladığınız video içeriklerinizle fenomen olabilmeniz ve hatta kazanç elde etmek önemli bir konudur. İster hobi amaçlı ister ticari olarak amacınız ne olursa olsun video içeriklerinizi düzenli şekilde paylaşmalı ve büyük bir özenle hedef kitlenize uygun olacak şekilde paylaşmanız gerekiyor.

Videolarınızı popüler hale getirirken sadece başlığa değil açıklama kısmına dikkat etmeniz gereklidir. Video açıklamaları, YouTube videolarının izlenme sayısına önemli bir etkisi bulunuyor. Çünkü video içerikleriyle alakalı olarak hazırlanan detaylı açıklama yazılarıyla videolarınızın arama sonuçlarında öne çıkmasını sağlayabilirsiniz. Ancak genel manada video başlığı ve açıklamalarının anahtar kelime içeren bir cümle olması, olumlu katkı sağlayacaktır. Bu sebeple mutlaka açıklama yazını dikkate almalısınız.

3.Kanalınızı İçeriğinize Uygun Olarak Tasarlayın

YouTube kullanıcılarını kanalınıza ve videonuza geldikleri zaman video açıklamaları ve kanal ismiyle karşılaşırlar. Kanal isminiz video içerikleriyle alakalı olmalıdır. Kanal açıklamalarınız ise kısa ve net bir şekilde içeriklerinizi kullanıcılara aktarması gerekiyor. YouTube kanalı popüler yapma ve bu işten kazanç elde etmek istiyorsanız, kanal arka planı ve kanal profil fotoğrafınızı içeriklerinizle alakalı tutmaya özen göstermelisiniz. Profesyonel ve keyifli bir tasarım, her anlamda kullanıcı ilgisini çeker.

Videolarınız, içeriğinde kullanıcı ilgisini çekecek düzeydeyse, açıklama kısmını düzenlemeyi unutmayın. Bunun dışında video içerisinde profilinizdeki abone ol butonuna tıklamalarını sağlayacak animasyon ekleyebilirsiniz. Bunun dışında YouTube, kanalınızda manşet video ekleme tercihi sağlamaktadır. Bu özelik sayesinde kanalınızı ziyaret eden kullanıcıların ilgisini çekerken ilginç ve kısa videoları bu kısımda sabitleme imkânı yakalayabilirsiniz. Yani gerçek YouTube izlenme kasabilecek ve kanalınızı içeriğinize uygun olarak tasarlayabileceksiniz.

Kanalınızda uygulamanız gereken bir diğer özellik ise kategori yapmaktır. Örnek olarak dekorasyon fikirleri hakkında videolar çekiyorsanız mutfak dekorasyonları veya salon dekorasyonları olarak içerikleri kategorize edebilmeniz mümkündür. Böylece kullanıcılarınızın ilgisini daha kolay çekerken listenizde yer alan diğer içeriklerin sırasıyla izlenilmesini sağlayabileceksiniz.

4.İzleyici Yorumlarıyla Etkileşim Kurun

YouTube içeriklerinize yapılan yorumlar, yalnızca içeriklerinizin kalitesi anlamında ve yeni video fikirleri bulabilmeniz açısından ışık tutacaktır. İzleyicilerinizin geri bildirimlerine önem verin ve istenmeyen, olumsuz kelimeler içeren yorumların önüne geçmek adına yorumlarınızı filtreleyin. İzleyicilerin yorumlarına cevap verebilir ve izleyicilerinizde etkileşim kurabilirsiniz. Bu durum, kanalın kitlesini oluşturma aşamasında en önemli detaylardan birisidir. Bu konuya örnek verecek olursak, size tavsiye veren bir yorum karşısında teşekkür ederek fikrini dikkate aldığınızı söyleyebilirsiniz. Böylece izleyicileri dinlediğinizi hedef kitlenize gösterir ve onlara kendilerini değerli hissettirirsiniz.

Sadece izleyicilerle bu şekilde iletişim kurmanız oldukça zordur. Bu sebeple birbiri ile alakalı YouTube videolarınız arasında yönlendirme yapabilir ve kullanıcıların ilgisini diğer içeriklere çekebilirsiniz. Bu şekilde kanalınıza gelen izleyiciyi kanalda tutabilmek işinizi kolaylaştırır. İzleyicileri yormadan onların işlerini kolaylaştırmaya yönelik adım atabilirsiniz. Genel olarak YouTube izlenme artırma ücretsiz yöntemlerden birisi olarak izleyici yorumlarıyla etkileşim içerisinde olabilir ve bunun için fazla zaman ayırmadan etkileşiminizi artırabilirsiniz.

Genel olarak sosyal medya gücüne inanmanız ve bu gücü kullanabilmeniz oldukça önemlidir. YouTube platformunda videolarınızı yüksek izleyici sayısına ulaştırmak ve bu süreçte kazancınızı yükseltmek için belirli adımları atmanız gerekiyor. Bununla beraber YouTube kanalınızı kendiniz için ek gelir yöntemi olarak hazırlayabilir ve hatta zamanla ana gelir haline getirebilirsiniz.

5.Hedef Kitlenizi İyi Bir Şekilde Tanıyın

YouTube platformunda hedeflediğiniz kitleyi iyi bir şekilde tanıyarak onlara en uygun içerikleri üretmeniz anlamında sizlere yol gösterebilir. Böylece ilgileri çekmeniz kolay hale gelerek YouTube kanalınız içindeki diğer videoları izlemeye gelebilir ve kanalınıza abone olmalarını sağlamanız mümkündür. Üstelik ana sayfada içeriğinizle benzer olan içeriklerle ilgilenen kullanıcıların karşısına öneri mahiyetinde çıkar ve böylece izlenme sayınızda organik şekilde artma görebilirsiniz.

Eğer birçok stratejiyi deniyor ancak YouTube izlenme sayısı artmıyor diyorsanız mutlaka hedef kitle analizi yapmanız gerekiyor. YouTube üzerinde hedef kitle planlaması yaparken dikkat etmeniz gerekenler şu şekildedir diyebiliriz:

·         Kitlenizi dinleyerek geri bildirimleri takip etmeye özen gösterin. Aynı şekilde geri bildirimlere göre hareket edebilirsiniz.

·         Kitlenizin beklentisine uygun içerik ürettiğinizden emin olun. Eğer bir tema üzerinden yüksek izlenme sağlayamıyorsanız farklı temalarda içerik üretmeyi deneyebilirsiniz.

·         Kullanıcıların ne zaman, nasıl ve hangi cihazlarda içerik izlediklerini inceleyin. Buna göre paylaşım saatlerinizi belirleyebilirsiniz.

·         Eğer hizmet veya ürünleri kanalınız üzerinden tanıtıyorsanız öncelikle hizmetlerden kimlerin faydalanacağını ve kimlerin satın alacağını belirlemelisiniz.

·         Yayınlamış olduğunuz video içeriklerini izleyen kullanıcılarla iletişime geçebilirsiniz. Böylece abone devamlılığını sağlayabilirsiniz. Bu sebeple izleyicilerin videolarınız hakkında ne düşündüğüne göz atabilir ve yorumlar doğrultusunda içeriklerinizi düzenleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

·         Hedef kitlenize daha kolay ulaşmak için kanalınıza her gün en az 1 adet video içeriği yükleyebilirsiniz. Hızlı büyüyen kanallarında günde birden fazla video yüklediğini göz önünde bulundurabilirsiniz.

Genel olarak video içeriklerinizi hazırlarken ve platforma yüklerken hazırladığınız içeriklerle alakalı YouTube araması yapabilir ve öne çıkan videoların başlıklarını, resmini, açıklama yazılarını ve etiketlerini inceleyebilirsiniz. Ziyaretçi etkileşimi yüksek kanal ve videolarla kanalınız her zaman bir adım önde olur. Bu sebeple tüm bu detayları göz önüne alarak YouTube kanalınızı popüler hale getirebilirsiniz.

Sonuç olarak YouTube popüler olma stratejileri ile birlikte sosyal medyada popüler olabilmeniz mümkündür. Tüm bu süreçte stratejilerinizi destekleyecek SosyalDigital, YouTube izlenmelerinizi artırmak için sosyal medya uzmanları tarafından hazırlanan paketleri sizler için sunuyor. Sizler de bu aşamada izlenme sayınızı artırmak ve YouTube etkileşiminizi arşa çıkartmak isterseniz mutlaka SosyalDigital hizmetlerine göz atmanızı öneriyoruz. YouTube fenomenlerine birçok hizmet sunan SosyalDigital, bu zamana kadar özel çalışmalar yapmış ve bu çalışmaları kullanıcılara yararlı hale getirmiştir. Bu nedenle YouTube şöhretine giden yolda sizlere sunduğumuz stratejileri deneyebilirsiniz.