Adliyenin konferans salonunda düzenlenen 'Baharın Sesi' konserini, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça, Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Çiftci, başsavcı vekilleri, hakim ve çok sayıda adliye çalışanı izledi. Ankara Adliyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'nün öncülüğünde oluşturulan koro, şef Abdullah Gündüz yönetiminde yaklaşık 2,5 saat süren konserde 22 eser seslendirdi. İki bölümden oluşan konserde koronun yanı sıra solo parçalar da dinleyicilerin beğenisine sunuldu. Konserde dinleyiciler de zaman zaman şarkılara eşlik etti.
Ankara Adliyesinde hakim, savcı ve memurlardan oluşan korodan konser
Ankara Adliyesi'nde görevli hakim, savcı ve memurlardan oluşan Türk Halk Müziği Topluluğu, konferans salonunda konser verdi.
Trend Haberler

BORÇLUNUN PASİF TAŞINMAZ KAYDININ SORGULANMASININ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI DÜZENLEMESİNE AYKIRI OLDUĞU

Milyoner avukat, müvekkillerini milyonlarca dolar dolandırmak ve eşi ile oğlunu öldürmekle suçlanıyor...

Kamuda çalışan avukat ve mühendislerin maaş isyanı

Kanunilik İlkesi Kapsamında Terör Örgütüne Üye Olma Suçunun Geniş Yorumlanması Sorunu

Suiçmez: Bu dava kişisel bir dava değil toplumsal bir davadır

EĞİTİM VE ÖĞRETİM GİDERLERİNDEN KAYNAKLANAN ALACAK - MECBURİ HİZMET SÜRESİNİ TAMAMLAMADAN ADLİ MALUL OLARAK EMEKLİYE AYRILMA