İSTANBUL- " Ergenekon " davasına bakan mahkeme heyeti, savcının tutuksuz 19 sanık hakkında "yakalama" kararı çıkarılması talebini reddetti.
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi 'nde görülen duruşmaya, savcı ve sanık avukatlarının taleplerinin değerlendirilmesi için ara verildi.
Aranın ardından taleplere ilişkin kararını açıklayan mahkeme heyeti, tüm tutuklu sanıkların tahliye talebi ile savcının 6 sanık hakkındaki tahliye istemini reddetti.
Savcının 19 tutuksuz sanık hakkında, "yakalama" kararı çıkarılması istemini de reddeden heyet, bunlar arasında yurt dışına çıkış yasağı bulunmayanlara ise bu yasağın uygulanması kararını verdi.
Mahkeme heyeti, sanık ve avukatlara bir sonraki duruşmaya kadar son savunmalarını hazırlaması için süre vererek, duruşmayı 8 Nisan 2013'e erteledi. (aa)
Ergenekon'da yakalama ve tahliyelere ret
Mahkeme heyeti, savcının tutuksuz 19 sanık hakkında "yakalama" kararı çıkarılması ve bazı tahliye taleplerini reddetti.
Trend Haberler

2025 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesine İlişkin Duyuru

AYM 'zinada 5 yıl içinde boşanma davası açılabileceği' kuralını Anayasa'ya uygun buldu

BAM hakimi evinde ölü bulundu

CİNSEL DOKUNULMAZLIĞA KARŞI İŞLENEN SUÇLARDA İSPAT SORUNU

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diploması iptal edildi

Danıştay, sözlü sınavla 4/B'li avukat alımını hukuka uygun buldu

Avukat Fisun Mehlika Toca vefat etti

İstanbul Barosu yönetimi görevden alındı

Temyiz Başvurusunun Kesinlik Sınırı Yönünden Reddedilmesi Nedeniyle Yapılan Başvuruya İlişkin Karar

Üzerine sıcak içecek döküldü: Starbucks 50 milyon dolar tazminat ödeyecek!