Günümüzde ev eşyası almak istediğinizde çok sayıda alternatif bulunmakla birlikte doğru yeri bulmanın yanı sıra indirimleri de kaçırmamak gerekiyor. Bunun içinde fırsatları kaçırmamak ve anlık indirimleri de takip etmek gerekiyor. Özellikle IKEA, Evkur, Koçtaş ve Tekzen gibi kurumsal firmaların haftalık ve aylık katalog ve bültenlerini takip etmek hele de pandemi sürecinde finansal açıdan bazı avatanjlar sunabilir. Almak istediğiniz ürünü nereden alırsanız alın yaygın şube ağı, satış sonrası hizmetler ve ödeme avatantajları gibi önemli konuları da göz ardı etmemeye dikkat edin.

Yaza Hazırlık Zamanı

Aşılama çalışmalarının hızlanması ile birlikte geçtiğimiz sene kaçırdığımız yaz mevsimini bu sene yakayabiliriz. Şimdiden yaz döneminin gelmesi ile birlikte balkon ve bahçe ürünlerindeki indirimler dikkat çekiyor. Özellikle geçtiğimiz yazın alışveriş rakamlarına da bakıldığında harcamaların bir önceki yıla göre %122 arttığını görüyoruz. Bu da bir nevi bu yaz ki alışveriş hareketliliğinin habercisi. Eğer yazın balkon keyfi yapmayı düşünürseniz alabileceğiniz ürünler arasında güzel tasarıma sahip bir masa ki aynı zamanda haftasonu kahvaltılarınızda da kullanabilirsiniz. Ailenizin kaç kişi olduğuna bağlı olarak birkaç tane sandalye satın almayı da unutmayın. Bunların yanı sıra yazın güzel çiçek koularını da içinize çekmek isterseniz birkaç saksı, çiçek ve güneş ışığınından da korunmak için şemsiyeyi de listeye eklemeyi unutmayın. Satın alabileceğiniz birkaç indirimli ürünü de aşağıda bulabilirsiniz;

  • Evkur Buket Mdf Masa Takımı (1 Masa + 4 Sandalye): 1689.00 TL

  • Tekzen Eternal Garden İnka Set Akasya (4 Sandalye + 1 Masa): 1999.00 TL

  • Koçtaş Nova Klasik Otuma Takımı Küf Rengi: 3799.00 TL


 

Kimbino’nun Avantajlar Dünyasından Yararlanın

Kimbino temel olarak birçok markanın haftalık bültenlerini, indirimlerini ve fırsatlarını ziyaretçilerine tamamen ücretsiz olarak sunan bir portaldır. Özellikle ziyaretçilerine avantajlı ve kaliteli alışveriş fırsatlarını tek bir yerden sunarak hem zaman kazanmaya hem de tasarffur etmeye yardım eder. Kimbino’nun son derece geniş portalı üzerinden süpermarket, elektronik, ev & bahçe, kıyafet, mobilya, sağlık, spor ve daha birçok kategoriye ait indirimleri ve fırsatları anında görüntüleyebilirsiniz. Pandeminin en sert ve ekonomik baskınında bu derece arttığı bir dönemde Kimbino gerçekten imdadınıza yetişiyor. Düzenli olarak Kimbino’yu kontrol etmeyi unutmayın. Hele de yaz dönemi için satın almayı düşündüğünü şeyler varsa Kimbino Evkur Kataloğu sizin tam da ihtiyacınız olan şey.

İndirim Fırsatlarını Kaçırmayın

Hangi ürünü almaya karar verirseniz verin Evkur katalogu, Tekzen haftalık indirimleri ve Koçtaş fırsatları gibi haftalık ve aylık bültenleri takip etmeyi unutmayın. Özellikle dönem dönem Evkur gibi markaların çok ciddi fırsat indirimlerini kaçırmayın. İndirim fırsatları yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte birçok insanı alışveriş merkezlerine ve markaların kendi mağazalarına doğru çekmeye devam ediyor. Birçok üründe %50’nin üzerinde indirimler mevcut. Ayrıca sezon sonu veya stok fazlası ürünlerde de çok daha cazip indirimleri yakalayabilirsiniz. Siz de ilgili katalogları takip ederek fırsatları ve yaza hazırlıklı girme fırsatını kaçırmayın.