Multinet geçen yerler ise ilk olarak büyük Cafe ve restoranlardır. Bunun dışında multinet kartınızı kullanabileceğiniz başka yerler ve işletmelerde bulunmaktadır. Bu işletmeler, market mağaza ve akaryakıt istasyonlarıdır. Kolay kullanımı ile birçok yerde geçerli olan multinet kartın bakiyesi her ay sonu yenilenmektedir. Ay başı yeni bakiye yüklenen multinet kartın limiti ise yaklaşık 750 TL’dir.

Multinet Geçen Yerler Neresidir?

İşletme ve kurumların çalışanlarına kolaylık sağlama amacıyla verilen yemek kartları, Cafe ve restoran gibi yerlerde geçerlidir. Bununla birlikte başka işletme ve kurumlarda da kullanabileceğiniz multinet kartı, market ve akaryakıt istasyonlarında da geçerlidir. Multinet geçen yerler hakkında detaylı bilgi edinmek için ise kartın internet sitesinde bulunduğunuz ili seçerek arama yaptırabilirsiniz.

Firmaların çalışanları için verdiği multinet, yemek kartıdır. Öğle yemeği ödemeleri için kullanacağınız bu kartı iş yerinden alabilirsiniz. Gerekli tüm işlemleri tamamlayıp, kartı aldıktan sonra mobil uygulamayı indirerek, kampanyaları da öğrenebilirsiniz. Tüm kampanya ve hediyelerden anında haberdar olacağınız multinet kartı, istediğiniz alışverişinizde kullanabilirsiniz.

İşletme sahiplerinin çalışanları için verdiği multinet yemek kartın, her ay sonu bakiyesi sıfırlanmaktadır. İş yeri sahiplerinin çoğunlukla uyguladığı bu alternatif ile öğle arasında yiyeceğiniz yemeğin ücretini kolaylıkla ödeyebilirsiniz. Mobil uygulamayı da telefonunuza indirerek, kartın geçerli olduğu yerleri daha detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bununla birlikte bu kart, otel ve konaklama yerlerinde de kullanılabilmektedir.

https://www.kredivepara.com/