Dinlenme Koltukları

Adeta bir şezlong gibi uzun, koltuk gibi konforlu olan bu dinlenme koltukları, çalışanlarınıza rahatça dinlenip uzun bir iş gününe devam edebilmeleri için gereken enerjiyi vermeye hazır.

Yastıklı Dinlenme Koltukları

Kendiliğinden yastığa sahip olan, ayak kısmına doğru alçalan bu dinlenme koltukları sayesinde ofisinizde kolayca bir dinlenme alanı yaratabilirsiniz. Bu koltuklar kendi çeşitleriyle de öne çıkmakta - isterseniz suni deri tercih edin, isterseniz de kumaş. Farklı renk seçenekleri sayesinde de kendi büronuzun estetiğine uygun bir seçenek bulmanız mümkün. Bunlarla birlikte yastıklı dinlenme koltuklarnın bazılarının masaj seçeneğine bile sahip olduğunu belirtelim - uzaktan kumanda sayesinde çeşitli masaj bölgelerine farklı yoğunluklarda baskı uygulatabilir, ısıtma fonksiyonunu da dilediğinizce kullanabilirsiniz!

Josefin Koltuklar

Klasik ve estetik bir seçim olan josefin koltuklar sayesinde ofisinize ihtişamlı bir görünüş katarken hem misafirlerinize hem de çalışanlarınıza oturmak için konforlu bir alan sağlayabilirsiniz. Bu koltuklar fonksiyonellik açısından yastıklı dinlenme koltukları kadar değerli olmasa da özellikle hukuk büroları için oldukça estetik bir alternatif oluşturuyorlar - bir göz atın!

Komodinler

Komodinlerle genellikle evlerde karşılaşsak da hukuk bürolarında da kullanılarak gereken yerlerde eşya ve dosya taşıyabilmeleri mümkün. Birçok farklı çeşide sahip oldukları için komodinler de işlevsellikten çok estetikleriyle öne çıkıyorlar. Bu sebeple ofisinizin temasına uygun bir komodin bulursanız almayı düşünebilirsiniz.

Masif Ahşap Komodinler

Doğal masif ahşap malzemeden yapılan komodinler, farklı işlevlere ve çeşitlere sahiptir. Kimisi tekerlekli olabileceği gibi kimisi de sabitlenerek kullanılmalıdır. Bu komodinlerin birbirine olan bir diğer farkı da depolama yöntemi. Kimisi dolap tipi bölmeler kullanırken diğerleri de çekmecelerle çalışıyorlar. Çekmeceli komodinlerin bazılarında ise çekmece kısmı yukarı çıkıp aşağı inebiliyor, böylece farklı yerlerde depolama alanı oluşabiliyor. Aksesuar yerleştirebilmek ve dosyaların büyüklüğüne göre yer ayarlamak için ideal!

Siyah Komodinler

Eğer modern stilde bir iç mimariye sahip bir hukuk bürosundaysanız koyu renkli, siyah komodinler kullanarak tasarımda bir uyum yakalayabilirsiniz. Duvara monte siyah komodinler de bu bağlamda tercihlerinizden biri olabilir, üstelik yerine göre size büyük bir işlevsellik de sağlamaları mümkün.

Hukuk büronuzda kullanabileceğiniz mobilya önerilerimizden bazıları bunlardı. Kendi ofisinizin estetiğine, ihtiyaçlarına ve bütçenize göre istediğiniz seçeneği tercih edebilirsiniz.