Canlı renkleri ve kaliteli kumaşlarıyla dikkat çeken haşemalar, yaz aylarının vazgeçilmez parçalarından biridir. Haşemalar, plajda veya havuzda giyilebilir. Vücut hatlarını örten haşema modelleri, İslam dininin ilkelerine göre tasarlanır. Haşemalar genellikle iki parçadan oluşur. Alt kısımda geniş bir pantolon üst kısımda ise bir tunik bulunur. Tek parça elbise şeklinde tasarlanan haşema modelleri de mevcuttur. Kaliteli kumaşlardan yapılan tunik ve pantolonlar genellikle bol kesimli olarak üretilir. Siz de keyifli bir tatil geçirmek istiyorsanız haşema modellerini inceleyebilir, tarzınızı yansıtan ürünlere sahip olabilirsiniz.

Kaliteli ve Kullanışlı Tesettür Mayo Kumaşları

Tesettür mayo kumaşları su itici aprelere sahiptir. Su itici apreler, çabuk kuruyabilen yapısı sayesinde kullanıcı memnuniyetini artırır. Kısa süre içerisinde kuruyan ürünler, özel bel ve bilek kısımlarına sahiptir. Bel kısmında stoper bulunan ürünler, mayonuzun sabit kalmasını sağlar. Özellikle yüzerken mayonuzun yukarı çıkmasını engelleyen stoperler, hareket özgürlüğü sunar. Haşemalar, genellikle esnek lifli kumaşlardan yapılır. Esnek liflere sahip kumaşlardan biri likralı olanlardır. Özellikle eklem bölgelerinde likralı kumaş parçaları kullanılır. Likralı haşema modelleri, parlak görünümleriyle kaliteli bir duruş sergiler.

En çok tercih edilen ürünlerden biri vücuda yapışmayan haşema modelleridir. Vücuda yapışmayan haşemalar, su geçirmeyen yapısı ile ön plana çıkar. Pratik ve kolay kullanıma sahip olan ürünler, su tutmayan yapıları sayesinde üzerinizde ağırlık oluşturmaz. Sahip olduğunuz haşemanın kumaş cinsi oldukça önemlidir. Paraşüt kumaşlarda severek tercih edilen ürün çeşitlerinden biridir. Paraşüt kumaşlı ürünler, kolay temizlenebilir ince ve hafif yapısıyla ön plana çıkar. Çok rüzgarlı havalarda kumaşınızın çok fazla hareket etmesini istemiyorsanız jileli ya da yelekli paraşüt kumaş haşemaları tercih edebilirsiniz. Teknolojik alanda yaşanan gelişmeler, kıyafet sektöründe de hissedilir. Gelişmiş giyim teknolojisiyle üretilen UV korumalı haşema modelleri ideal seçeneklerden biridir. Pek çok kişi güneşin tadını çıkarırken güneşin zararlı ışınlarından kaçmanın yolunu arar. Zararlı ışınları filtreleyen UV korumalı haşemalar, sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlar. Siz de tatil yaparken cildinizi koruma altına almak istiyorsanız UV ışınlarına karşı dirençli tesettür mayoları tercih edebilirsiniz.

Kullanıcıların Beğenisini Kazanan İddiali Haşema Tasarımları

Haşema tasarımları renkli tasarımları ve hareketli kesimleriyle ön plana çıkar. Floral desenler, yapraklar ğı motifleri ve puantiye detayları haşemalarda kullanılır. Haşemalar jileli ve yelekli olarak ikiye ayrılır. Jileli haşemalar, çok daha ince ve zarif görünmenizi sağlar. Jileli modellerde fermuar detayları bulunur. Kaliteli ipliklerle dikilen fermuarlar, pratik kullanım fırsatı sunar. Fermuar renkleri genellikle kumaş renkliyle aynı renkte seçilir. Bu sayede kolaylıkla muhafaza edilir ve bütüncül bir duruş sergiler. Yelekli modeller de sıklıkla tercih edilen ürünlerden biridir. Kolaylıkla giyilip çıkarılabilen yelekli haşemalar, vücut hatlarınızı örter. Bu sayede hareket özgürlüğü sunar.

Haşema Seçiminde Püf Noktalar

Her şeyin olduğu gibi haşema seçmenin de püf noktaları bulunur. Tesettür mayo seçiminde dikkat edilmesi gereken kriterlerden biri tasarımların sahip olduğu renklerdir. Haşema renkleri genellikle sarı, turuncu gibi açık tonlarda tasarlanır. Güneş ışınlarını yansıtmak amacıyla üretilen açık renkli haşemalar, kullanıcı memnuniyetini artırır. Ancak gelişen teknolojiyle birlikte koyu renklere sahip haşemalarda güneş ışınlarını yansıtarak terlemenizi engeller. Siz de koyu ve açık renkler arasından tarzınıza uygun olan bir mayo tercih edebilir, severek giyebilirsiniz. Yüzlerce haşema modeli arasından tarzınıza ve ihtiyacınıza en uygun ürünü bulmak istiyorsanız püf noktalara dikkat edebilirsiniz. Haşema seçiminde dikkat etmeniz gereken püf noktalar şu şekilde sıralanabilir:

●     Bedeninizle tam uyumlu bir haşema tercih edebileceğiniz en ideal alternatiflerden biridir. Vücudunuza dar ya da bol gelen ürünler, performansınızı düşürür.

●     Haşema seçiminde dikkat etmeniz gereken püf noktalardan biri de ürünlerin sahip olduğu kumaşlardır. Çabuk kuruyan ve vücuda yapışmayan kumaşları tercih etmeniz önerilir.

●     Haşema seçiminde ürünler üzerinde yer alan aksesuarları da göz önünde bulundurmanız önerilir. Bone, kolluk gibi aksesuarlar arasından rahat olanları tercih edebilir, tarzınızı kaliteli ürünlerle yansıtabilirsiniz.

Haşemalar Nasıl Temizlenmeli?

Haşema kumaşları günlük kıyafetlerden farklıdır. UV korumalı, suya karşı dayanıklı kumaşlar, özel temizlik aşamalarına ihtiyaç duyar. Doğru bir haşema temizliği yapmak istiyorsanız güçlü kimyasallardan ve sıcaklıktan uzak tutmanız gerekir. En doğru haşema temizlik yöntemi su ve sabunla yapılandır. Ilık suyla temizleyebileceğiniz haşemaları açık havada kurumaya bırakabilirsiniz. Pek çok kişi “Haşema temizlik sıklığı nasıl olmalı?” sorusunu merak eder. Haşemalar sürekli klorlu ve tuzlu su ile temas halindedir. Bu nedenle her kullanımdan sonra duru bir suyla yıkanabilir. Haşemalarınızı kullandıktan sonra temizleyip muhafaza etmeniz önerilir.

Yeni Sezon Haşema Modelleri Starinci’de

Kaliteli kumaşları yaratıcı tasarımlarla buluşturan Starinci, farklı tarzlara uygun onlarca ürünü aynı çatı altında toplar. Starinci, tesettür mayo alanında alanında kalitesini ispatlamış nadir markalardan biridir. Her sezon öne çıkan Starinci Mayo ürünleri, deniz sezonunun kapılarını aralar. Üstelik Starinci haşemalar bütçe dostu fiyat aralıklarıyla sunulur. Starinci hama fiyatlarını inceleyen başlıca faktörlerden biri ürünlerin sahip olduğu kumaşlardır. Paraşüt, scuba ve UV korumalı kumaşlar farklı fiyatlandırmalara tabii tutulur. Kumaşların kalitesi ve özellikleri arttıkça fiyatta da artış gözlemlenebilir. Ürün yelpazesinin geniş olması fiyat aralığını da artırır. Siz de Starinci üzerinden haşemaları inceleyebilir, kaliteli ürünlerle yazın keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.