Törene, Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri, avukatlar, adliye peronelleri, aileler ile misafirler katıldı.

Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, törende yaptığı konuşmada, meslektaşlarını ve ailelerini kutladı.  Av. Semih Gökayaz, meslektaşlarının hayatında bugünün dönüm noktası olduğunu belirterek, “Avukatlık mesleği onurlu, kutsal ve mücadele ruhu gerektiren bir meslektir. Staj dönemlerini başarıyla tamamlayan ve bugün aramıza katılacak meslektaşlarım ülkemizde hak aramanın, adalete ulaşmanın ne kadar zor olduğunu gayet iyi biliyorlar. Avukatlık ruhsatlarını alan meslektaşlarımın azimle, inatla ve sabırla görevleri en iyi şekilde ifa edeceklerine dair inancımız tamdır. Hayırlı uğurlu olsun. Aramıza hoş geldiniz.” dedi.

Baro Başkanı’nın konuşmasının ardından ruhsat alan avukatlar ve büro avukatları da duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.  Törende Avukatlık Ant’ını okuyan avukatlara cübbeleri Av. Semih Gökayaz, Av. Gamze Toraman, Av. Hakan Tahtacı, Av. Abdurrahman Yalçın tarafından giydirildi. Törende, ruhsat alan avukatlara Adana Barosu 100. yıl rozeti hediye edildi.