Profesyonel SEO danışmanlığı web sitenizin çevrimiçi varlığını, büyüklüğünü ve erişilebilirliğini artırmanın temel bir yoludur. Bu yolda rakiplerinizin önüne geçmek ve dijital dünyada başarılı olmak istiyorsanız, SEOART sizin için doğru adres.

Google’da Yükselmek İçin Neden SEOART’ı Tercih Etmelisiniz?

SEOART, SEO alanında uzmanlaşmış bir profesyonel seo ajansı olarak öne çıkar. Google algoritmaları, SEO stratejileri vb. gibi konularda oldukça bilgili ve tecrübeli olan ekibimiz web sitenizin sıralamasını yükseltmek için en etkili yöntemleri kullanır.

SEOART  her müşterinin ihtiyaçlarına uygun özelleştirilmiş SEO çözümleri sunar. İşletmenizin sektörüne ve hedef kitlenize özgü, güncel teknoloji ve yöntemleri takip ederek stratejiler geliştirir. İlerleme raporları ve performans analizleri ile müşterilerini her adımda bilgilendirir.

SEOART’ın Sunduğu SEO Hizmetleri

Teknik SEO: Temel prensibimiz; Google Guide ışığında web sitenizin en iyi SEO performansını elde etmesini sağlamak. Uzman SEO ekibimiz ile yaptığımız geniş kapsamlı teknik check-up ile web sitelerinin sürdürülebilir olmasını sağlıyor ve doğal büyüme stratejisini oluşturuyoruz. Teknik analiz sürecimizde Ahrefs, Semrush, SEOArt Tool, Search Console gibi global ve işlevsel tool’lardan faydalanıyoruz.

Veri Analizi: Veri analizi, web sitenizin organik trafiğinin artması ve sürdürülebilir bir büyüme kazanması için gerekli olan temel taşlardan biridir. SEOArt’ın uzman ekibi, geliştirmiş olduğu fonksiyonel tool’ları ile veri analizi yapar. Sitenizin tüm data’larını günü gününe tutar ve elde ettiği verileri doğru yöntemler ile analiz eder.

Migration: Web sitenizin altyapısını daha iyi performans elde etmek veya yeni bir kullanıcı arayüzüne geçmek için değiştirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu değişim oldukça uzun soluklu ve ciddi bir süreçtir. SEOArt ekibi olarak profesyonel bir migration planı ile bu süreci web sitenize trafik kaybettirmeden tamamlıyoruz.

Site Check-up / Site Audit: Düzenli müşterilerimiz için gerçekleştirdiğimiz en önemli çalışmalardan birisi, farklı zaman dilimlerinde Site Audit yaparak potansiyel ve mevcut problemleri tespit etmek ve çözmektir. Ayrıca proje bazlı yaptığımız Site Audit işlemleri ile şirketlerin 3. göz olarak ilk tercihi olmaktan dolayı mutluyuz.

İçerik Pazarlaması: Uzman kadromuz, web sitenizin ve rakiplerinizin analizlerini gerçekleştirerek web sitenizin ihtiyacı olan sayfaları belirler, kullanılması gereken içerikleri planlar ve analizleri ile birlikte raporlamasını gerçekleştirir.

International SEO: Sadece yurtiçi değil global çapta web sitelerinin ve içeriklerin, arama motorlarında daha iyi sıralamalara ve görünürlüğe ulaşmasını sağlamak için SEO stratejilerini uyguluyoruz.

İtibar Yönetimi: Markalar için itibar yönetiminin ne kadar önemli ve profesyonelce yönetilmesi gereken bir süreç olduğunu biliyoruz.Bu süreçte, olumlu imajı pekiştirmeye ve olumsuz algıları en aza indirmeye odaklanıyoruz. Müşterilerin markayla ilgili duygu ve düşüncelerinin güvenilir ve saygın bir konuma gelmelerini sağlıyoruz.

Dönüşüm Oranı Optimizasyonu: Dönüşüm oranı optimizasyonu büyük öneme sahiptir, çünkü mevcut ziyaretçi ve kullanıcılardan daha fazla değer elde ederek müşteri edinme maliyetlerini düşürebilirsiniz. SEOArt olarak, dönüşüm oranınızı artırarak ziyaretçi başına geliri yükseltebilir ve daha fazla müşteri kazanmanıza yardımcı olabiliriz. Böylece işinizde birlikte büyüme fırsatları yaratabiliriz.

Sayfa Hızı Optimizasyonu: Sayfa hızı optimizasyonu, bir web sitesinin yüklenme hızını ve performansını iyileştirmeyi amaçlayan bir SEO stratejisidir. Arama motorları, kullanıcı deneyimini önemser ve hızlı yüklenen siteleri tercih eder. Bu nedenle, SEOArt uzman ekibimiz ile sayfa hızı optimizasyonu yaparak arama motoru sıralamalarınızı üst sıralara taşıyabilir, ziyaretçi memnuniyetini artırarak dönüşüm oranlarınıza olumlu katkı sağlayabiliriz.

Log Analizi: Log analizi, bir web sitesinin sunucu log dosyalarını incelemek ve bu loglardan elde edilen verilere dayanarak web sitesinin performansını,kullanıcı deneyimini ve ziyaretçi davranışlarını anlamak için önemli bir araçtır. Bu analizler ile uzman ekibimiz web sitenizin iyileştirilmesi ve optimize edilmesi için alınacak önlemleri belirler, bu adımları takip ederek sizi arama motorlarında daha üst sıralara taşır.