Başkanlık makamında gerçekleşen törene Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, yönetim kurulu üyeleri, ASKİ Genel Müdürü Nesrin Vursavuş, ASKİ 1. Hukuk Müşaviri Av. Deniz Taciroğlu Biratar, yanlarında staj yaptıkları avukatlar ve aileler katıldı.

Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, törende meslektaşlarının mutluluğunu paylaşarak, avukatlık mesleğinin kutsal ve onurlu bir meslek olduğunu belirtti.

Av. Gökayaz, “Ülkemizde mesleğimizi ifa etmenin koşulları zor bir meslektir. Her türlü zorluğa karşı mesleğinize dört elle sarılırsanız bu meslek size karşılığını verir. Yolunuz uzun ve meşakkatli. Bıkmayacağız, yorulmayacağız, pes etmeyeceğiz. Ülkemizde ve dünyada adaletin tecellisi için yılmadan çalışacağız. Hepinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum. Siz değerli ailelere ve meslektaşlarımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Aramıza hoş geldiniz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Baro Başkanının konuşmasının ardından çiçeği burnunda avukatlara ailelerinin gururlu bakışları altında cübbeleri giydirildi.

Tören, ruhsat alan avukat ve büro avukatlarının duygu ve düşüncelerini ifade etmeleriyle sona erdi.