İstanbul Ataşehir'de bulunan hakim ve savcı lojmanlarında kalan bir hakim eşi, lojman yakınında bulunan inşaatın önünde olan ve olay sırasında zincirlerini kırdığı iddia edilen kangal köpeğinin saldırısına uğradı. Boynundan ve gözünden yara alan A.K isimli kadın hastaneye kaldırılırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

>> Hakimin eşine saldıran köpeğin sahibi tutuklandı

Köpeğin saldırısına uğrayan kadın kan içinde kalırken sesleri duyan vatandaşlar yardıma koştu. Vatandaşların yardımıyla kurtarılan kadın için polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.

KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Sabah gazetesinden Mustafa Bakırhan'ın haberine göre; O sırada olay yerinden geçmekte olan bir ambulans durarak kadına müdahale etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan A.K. ambulansla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mağdur kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olay yerinde uzun süre inceleme yaptı. Köpeğin belediye ekipleri tarafından olay yerinden götürüldüğü ifade edildi. Köpeğin bulunduğu inşaatın bekçisinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

"O KADINI PARÇALAYAN KÖPEK BİZİ DE PARÇALAR"

Olayla ilgili konuşan Bahar Demir, "Kadını köpekler kovalayıp parçalamış. Kanlardan da belli. Bizim de her gün kullandığımız yol. İşe gidip geliyoruz. Polis ve zabıtaya söylediğimiz halde ilgilenmediler. Kadını parçaladıysa yarın beni de parçalarlar. Şuan psikolojim bozuldu. Köpek en ufak bir şeye koşuyor" dedi.

Polis olayla ilgili çalışma başlattı.