Masa bayrakları adından da anlaşılacağı üzere daha çok makam odaları ve diğer alanlarda yer alan masa türleri üzerinde kullanılır. Masa bayrakları da profesyonel bayraklardır. Bu nedenle profesyonel bayrak üretici firmaları tarafından tavsiye edilir.

2022 yılında en iyi fiyata masa bayrağı satın alabilirsiniz. Sektörün en kaliteli bayrak satış firmasından bu bayrak modelini de ek ücretler ödemeden 7/24 satın alabilirsiniz. Üstelik de bayrak ödemenizi nakit haricinde dilediğiniz banka kredi kartınız üzerinden yapabilirsiniz.

Güncel masa bayrakları yüksek kalitesi sebebiyle en çok satın alınan bayraklardır. Bu bayrak türleri hem yurtiçinden hem de yurtdışından yoğun olarak tercih edilir.

Masa Bayrağı Nerede Kullanılır?

Masa bayraklarının kullanım alanları ise oldukça geniştir. Bu bayraklar daha çok kapalı alanda kullanılır. Türk bayrağı da küçük ebat üzerinden masa üzerinden kullanılan bayrak türlerinden biridir. Eğitim ve sağlık merkezlerinde, alışveriş merkezleri yönetici odasında masa bayrakları yer alır.

Masa Bayrak Çeşitleri Nelerdir?

Masa bayrak türleri arasında Türk resmi bayrağı, ticari firmalara özel logolu masa bayrakları, ülke resmi bayrakların masa bayrağı gibi birçok farklı türleri mevcuttur.

Türk Bayrağı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Türk resmi bayrağı hakkında bilinmesi gereken birçok özellikler söz konusudur. Bu bayrak birçok yönlerden diğer bayrak türlerinden farklıdır. Türk resmi bayrağı flama ve gönder bayrağı haricinde masa bayrağı olarak da kullanılır. Bu nedenle Türk resmi bayrağı farklı alanda kullanılabiliyor.

Türk Bayrağı Nerelerde Kullanılır?

Türk resmi bayrağı eğitim ve sağlık merkezlerinde, askeri bölgelerde, alışveriş merkezlerinde ve daha birçok sahalarda kullanılır. Bu nedenle Türk bayrağı fiyatları inceleyerek en uygun masa bayrağına sahip olabilirsiniz. Ülkemize ait büyükelçilik binası ön ve iç bölümlerinde de Türk resmi bayrağı görmek mümkündür.

Türk Bayrağı Ölçüleri ve Özellikleri Nelerdir?

Türk resmi bayrağının ölçüleri ve özellikleri bilinmelidir. Türk resmi ülke bayrağı talep edilmesi durumunda farklı ölçüler üzerinden hazırlanabilir. Flama bayrağı olarak kullanılmak istenildiğinde 75x100 cm üzerinden hazırlanabilir.

Türk bayrağı masa bayrağı olarak kullanılmak istenildiğinde ise 10x35 cm olarak hazırlanabilir. Gönder bayrağı olarak kullanılmak istenildiğinde ise daha büyük ölçüler olarak 100x150 cm üzerinden özenle hazırlanabilir. Türk bayrağı en kaliteli yırtılmaz kumaş malzeme üzerinden hazırlanır. Böylece uzun seneler boyunca kalitesinden taviz sunmaz.

Bayrak Fiyatları

2022 yılında bayrak fiyatları beklentileriniz doğrultusunda sunulur. Böylece bayrak satın almak için düşük bir bütçe ayırmanız yeterlidir. Türk bayrağı ve diğer bayrak modellerinden ister tek adet ister toplu bir biçimde satın alabilirsiniz. Bayrak satın almadan önce 2022 güncel bayrak fiyatlarına bakabilirsiniz.