Geçirdiği rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırılan Avukat Celal Ülgen’in kızı Deniz Ülgen Şeren, babasının sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Şeren şu ifadeleri kullandı: 

"Babam avukat Celal Ülgen'e, beyin damarında daralma nedeniyle geçirdiği rahatsızlık sonrası Fatih Sultan Mehmet Araştırma Hastanesi'nde müdahale edildi. %100 başarılı bir müdahale sonrası, bir kaç günlük gözlem sürecinin ardından, kendisini LIV Hospital İstinye Üniversitesi Hastanesi'nde normal servisi çıkardık. Her şey yolunda gidiyor. Çok kısa sürede eski sağlığına kavuşacağına dair doktorlarından aldığımız bilgiyi, yanlış anlaşılmaların önüne geçmek adına sizlerle paylaşmak istedik. Arayan, soran ve iyi dilekleriyle yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyoruz."

Ergenekon ve Balyoz gibi Türkiye'yi etkileyen birçok davanın avukatı Celal Ülgen, geçtiğimiz gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ülgen’in beyine giden ana damarına stent takıldı. 

CELAL ÜLGEN KİMDİR?

1948 yılında Elazığ’da dünyaya gelen Celal Ülgen, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümü’nde eğitimini tamamlamıştır. Üniversite döneminde Deniz Gezmiş ile sıra arkadaşlığı yapmıştır. Ergenekon Davası sürecinde Çetin Doğan’ın avukatlığını yapmıştır. Avukatlık ve yazarlık yapmaktadır.

Celal Ülgen aynı zamanda, Eski 1. Ordu Harekât Başkanı Kurmay Kıdemli Albay Süha Tanyeri, Emekli Albay Dursun Çiçek, Emekli Binbaşı Levent Bektaş, Emekli Albay Zeki Üçok, İstanbul'un ilk Büyükşehir belediye başkanı Bedrettin Dalan, Gazeteci-yazar Soner Yalçın ve Cem Uzan gibi isimlerin avukatlıklarını da yapmıştır.