Forum Diyarbakır AVM 2019 yılında da kazandırmaya devam ediyor Forum Diyarbakır ev kampanyası ile yeni yıla merhaba dedi.

Kapılarını 10 Haziran 2015’te Diyarbakır halkına açan Forum Diyarbakır AVM, açıldığı ilk günden itibaren kazandırmaya devam ediyor. Ziyaretçilerine, ferah bir ortamda alışveriş deneyimi yaşatan AVM, 3 yıl boyunca yapmış olduğu, etkinlikler, kampanyalar, konserler, imza günleri, sosyal sorumluluk projeleri ve ziyaretçilerine kazandırdığı sayısız hediyelerle Diyarbakır’da fark oluşturan AVM oldu. Bu yılda yine kazandırmaya devam eden AVM, büyük ev kampanyası ile yeni yıla merhaba dedi. Forum Diyarbakır’dan alışveriş yapmayı tercih eden Diyarbakır halkı, 14 Ocak-19 Nisan 2019 tarihleri arasında aynı gün içinde toplamda 100 TL ve katları tutarında alışverişe karşılık çekilişe katılma hakkı kazanacak.

Daha önce 2017 yılında 1 ev, 2018 yılının birinci döneminde 1 Mercedes CLA ikinci döneminde 3 Ford Fiesta kazandıran Forum Diyarbakır AVM, ’hep kazandırır’’ sloganıyla yeni kampanya ve etkinliklerle kazandırmaya devam ediyor.