2022 yılının en başarılı çevrimi pazarları arasında yer alan Sutore, birbirinden ünlü ve popüler markaların da buluşma noktası. Yeezy 350’den Air Jordan 1’e kadar limitli temin özelliği ile kullanıcılarının her daim radarında olan sneaker markaları, Sutore çatısı altında artık çok daha kolay ulaşılabilir bir hale gelmektedir.

Sorunsuz satın alımlar ile yüksek müşteri memnuniyeti garantisi

Stili, bedeni, kullanım yeri ve tarzı ne olursa olsun herkes için bir sneakerın bulunduğu marka bünyesinde sunulan kaliteli satın alma deneyimi, mutlu müşteri sayısının günden güne artmasındaki en etkili faktördür. Peki satış süreci nasıl işliyor?

Hedef kitlenin beğenisine en profesyonel biçimde sunulan Dunk Low, Dunk Mid, Air Jordan ve çok daha fazlası arasından tercih edilen limitli model, ilk olarak satıcı tarafından kontrol merkezine ulaştırılmaktadır. Burada ürünün orijinalliği detaylı olarak kontrol edilmekte ve çeşitli doğrulama testleri yapılmaktadır. Ortama 2-3 iş günü içerisinde tamamlanan bu aşamanın ardından seçilen ürün, alıcısı ile buluşturulmak üzere hazırlanmaktadır. Hemen her yerde karşılaşılabilen ve kendi içerisinde dahi sınıflandırılan replika ürünlerin fazlalığı göz önünde bulundurulduğunda, orijinalliğinin Sutore imzası ile bir kez daha kesinleştirildiği bu ürünler için bekleme süresinin aslında çok fazla olmadığını da söylemek mümkündür.

Satın alınan ürünlerin iadesi mümkün mü?

Bilindiği gibi dünya çapındaki birçok özel markanın sahip olduğu satış stratejileri, müşteri ilgisini canlı tutmak kadar marka seçkinliğini de korumaya yöneliktir. Bunun için sneaker dünyasında da yazılı olmayan birçok kuralın bulunduğundan bahsetmek gerekir.

Ticari amaçla hareket etmeyen bireysel satıcıların bünyelerindeki özel markalarla katılabildiği bir pazar yeri olan ve bu kapsamda aracılık hizmeti sunduğu satıcılar adına koşulsuz iade taahhüttü vermeyen Sutore’de, sadece kendi ürünleri çerçevesinde iade alımı söz konusudur. Giyim ve aksesuar başlığı altında bulunan bu ürünler dışında müşteri beğenisine sunula sneaker modelleri içinse, satın alım sonrasında herhangi bir sorun yaşamamak adına her adımda danışmanlık hizmeti almak mümkündür.

Favori üründe uygun kalıbı seçerken nelere dikkat etmeli?

Birçok kez müşteri geri dönüşlerinde standart ayakkabılara oranla lüks sneaker markalarının kalıplarının bir nebze daha dar olduğu bilgisi bulunmaktadır. Öte yandan her markanın kendi sitesinde yer alan uyarılar neticesinde de Sutore’den satın alınacak ürün özelliklerinde kalıp bilgileri güncel haliyle sunulmaktadır. Buna göre tercih edilen sneakerların Jordan modellerinde 0,5-1 numara, Yeezy modellerinde 1-1,5 numara, Yeezy Slide modellerinde ise 1,5-2 numara büyük alınması önerilmektedir. Tüm bunların yanı sıra markalara dair herhangi bir konuda emin olamayan ve kararsız kalan kullanıcılar için de Sutore uzmanları her daim danışmanlık hizmeti vermekten mutluluk duymaktadır.

Satın alınan ürünün daha uzun ömürlü olması adına neler yapılabilir?

Uzun dönemler boyunca araştırılan, özenle seçilen, heyecanla alınan ve keyifle giyilen spor ayakkabıların bir noktadan sonra giyilmez hale gelmesi, birçok kullanıcı için üzücü son anlamına gelen evrensel bir deneyimdir.

Bu noktada tabanları tamamen düzleşen, parmak üstü kısımlarında kırılmalar ve renk farklılıkları oluşan ve hatta temizlenemeyecek kadar kirlenen sneakerlar ile vedalaşmak gerekmektedir. Bu sonun mümkün olduğunca ertelenebilmesi içinse alınabilecek birtakım önlemler bulunmaktadır. Buna göre pahalı bir zevkin vazgeçilmezi olan bu ayakkabılar için izlenmesi gereken bakım ipuçları aşağıdaki gibidir:

-          Spor ayakkabıların kullanım süresi, onların ne sıklıkta ve hangi koşullarda giyildiği ile doğrudan ilişkilidir. Buna göre düzenli olarak yapılan bakımlar esnasında seçilen uygun bir fırça ile sıkışmış kirler nazikçe kazınabilmektedir. Sonrasında ise yumuşak ve nemli bir bezle silme yapılabilir.

-          Deri detayların bulunduğu sneakerlarda daha özenli bir bakım sürecine uymak gerekmektedir. Lekelenmeye oldukça müsait olan bu ayakkabılar, uygun bir temizleme sıvısı ve ılık su ile nazikçe ovulabilir.

-          Sıkça yapılan bir hata, sneakerları çamaşır makinesinde yıkamaktır. Bu hem ayakkabının formunun bozulmasına hem de su veya darbe emilimi gibi teknolojik özelliklerin yitirilmesine sebep olur. Bunun yerine uygun profesyonel temizleme ürünleri kullanılmalı ve bu ürünlerin yanında sunulan talimatlara birebir uyulmalıdır.

-          Bir diğer yapılan yanlış ise spor ayakkabıları dolap içerisinde üst üste koymaktadır. Bu, ayakkabının toza ve kire daha fazla maruz kalması anlamına gelmektedir. Bunun yerine sneakerları kendi kutularında veya varsa file torbalarında saklamak ve formu bozulmayacak biçimde konumlandırmak çok daha doğru olacaktır.

-          Bazı beyaz sneakerların kullanıcılar tarafından ağartıcı içerikli temizlik malzemeleri ile temizlenmeye çalışıldığı bilinmektedir. Özellikle beyaz lastik şeritlerin temizliği için çamaşır suyunu tercih eden kişilerin sayısı bir hayli fazladır. Ancak bu işlem uzun vadede ayakkabıyı sarartmakta ve kumaş özelliklerinin tamamen bozulmasına neden olmaktadır. Bunun yerine de yine sneakerlara özel olarak üretilen uygun temizleme sıvı veya kremlerinin tercih edilmesi önerilmektedir.