Pegasus’un web sitesi olan flypgs.com, işlevsel ve kullanıcı dostu yapısıyla bu işlemi hem hızlı hem de gayet kolay şekilde yapmanızı sağlıyor. Pegasus uçak bileti sorgulama ile birlikte pek çok uçuş işleminin online olarak yapılmasını sağlıyor. Bu sayede yolcuların hatırı sayılır oranda bir zaman kazanması da mümkün hale geliyor. Dilerseniz, daha fazla vakit kaybetmeden adım adım sorgulama işlemini nasıl yapacağınıza geçelim.

Uçak Bileti Sorgulama Nasıl Yapılır?

Uçak biletinizi sorgulamak için öncelikle flypgs.com’u ziyaret edin. Ardından üst menüde yer alan “Bilet İşlemlerim” sayfasına tıklayabilirsiniz. Açılan sayfada iki alanı doldurmanız gerekecek. Bunlardan ilki kısaca PNR olarak bilinen rezervasyon kodudur. Diğer alan da yolcu olarak sizin adınız ve soyadınızdır. Her iki alanı da eksiksiz ve hatasız bir şekilde doldurduktan sonra “Devam” yazan bölüme tıklamanız gerekiyor.

Eğer PNR ve e-bilet numaranızı bilmiyorsanız, kısa zamanda öğrenmenizi sağlayacak olan bir bölüm de mevcut. Kolaylıkla bilet sorgulama işlemini gerçekleştirmek için bu yolu denemenizde fayda var. Bu arada bilet sorgulama işleminin Pegasus çağrı merkezi ya da mobil uygulama üzerinden de yapılabildiğini ekleyelim. Ancak online sorgulama işlemi ile saniyeler içerisinde sonuca ulaşabiliyorsunuz. Bu nedenle en kısa yoldan sorgulama yapmak isteyenlere online sorgulamayı tavsiye ediyoruz.

Check-in İşlemini Online Yapabileceğinizi Biliyor Muydunuz?

İnternet üzerinden yapabileceğiniz ve size zaman kazandıracak olan işlemlerden biri de online check-in işlemidir. Bunun için sıraya girmenize ve dakikalarca zaman kaybetmenize gerek yok. Web sitesi üzerinden sadece birkaç dakika zaman ayırmanız durumunda check-in işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemi yapmak için de yine aynı bilgileri ilgili alana yazmanız gerekiyor. Yolcunun adı, soyadı ve rezervasyon kodu bilgilerini yazdıktan sonra ilgili sayfa sizi yönlendirecektir.

Pegasus, uçak bileti satın almak için en çok tercih edilen hava yolu firmalarının başında geliyor. Bunun nedenlerinden biri de güvenli seyahat imkanının yanı sıra, bilet sorgulama ya da check-in gibi çeşitli işlemlerin kolaylıkla yapılabiliyor olmasıdır. Bu işlemler özellikle acil bir şekilde yola çıkmak gerektiğinde sıkıntı yaratabiliyor. Çünkü acil seyahatlerde söz konusu işlemler için ekstra bir zaman yaratamayabilirsiniz. Ancak internet üzerinden online olarak bu işlemlerin yapılması, bu gereksiz zaman kaybını da ortadan kaldırıyor. Dolayısıyla yolcuların acil seyahatlerde zamansızlık nedeniyle ekstra bir sıkıntı yaşamalarına da gerek kalmıyor.

Ayrıca Pegasus sayesinde uçak bileti bulmak için saatlerce zaman harcamaya gerek kalmıyor. Pegasus internet sitesini ziyaret ederek, istediğiniz şehir veya ülkeye göre uçuş araması yapabilirsiniz. Bu aşamada sefer saatleri bilgisi de karşınıza çıkıyor ve bu bilgilere bakarak size en uygun olan uçuş için hemen online bilet satın alma işlemi yapabiliyorsunuz!

Pegasus ile İndirimli Uçak Biletleri Sizi Bekliyor!

Tüm bu avantajlar arasında en önemli olanlardan biri de uçak biletini indirimli olarak satın alma imkanıdır. Pegasus, yıl boyunca yurt içi yahut yurt dışı seyahatler için indirimli uçak bileti bulabileceğiniz bir platform! Farklı hava yolu firmalarında daha yüksek tutarlarda ödeme yapmak yerine, bu firmanın uçak biletlerini daha düşük fiyata satın almak elbette daha avantajlıdır.

Ucuz uçak bileti nasıl alınır sorusunun yanıtı olan Pegasus internet sitesi üzerinden kampanya bilgilerine de mutlaka göz atmak gerekiyor. Düzenlenen kampanyalar ve özellikle de BolBol uçuş programı, en ucuza bilet almanın yollarını size sunuyor. Siz de siteye uğrayarak bu hizmetler ve uçuş fiyatları hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz!