İstanbul Kağıthane’de dün gece ekmek almaya giderken öldürülen gencin cenazesi Adli Tıp Kurumunda ailesine teslim edildi. Acılı aile oğlunun öldüğü haberini gece saatlerinde polisin araması ile öğrendiğini söyledi.

Olay, dün gece saatlerinde Kağıthane’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 31 yaşındaki Tarık Kenarlı kimliği henüz bilinmeyen kişilerce bıçaklanarak öldürüldü. Ekmek almaya giderken bıçaklandığı ileri sürülen Kenarlı’nın acılı annesi Remziye Demirci de olayı gece saatlerinde polisin aramasıyla öğrendiğini ifade etti. Kenarlı’nın yakınları ve annesi haberi aldıktan sonra Bursa’dan cenazeyi teslim almak için Adli Tıp Kurumuna geldi.

Anne Demirci burada yaptığı açıklamada, "Gece 02.30’du karakoldan aradılar, çocuğunuz bıçaklanmış diye haber verdiler, ağır yaralı diye. Şüphelendiğimiz kimse yok. 14 yıldır burada çalışıyordu. En son 1 hafta önce görmüştük" dedi.

Kenarlı’nın cenazesi ailesi tarafından alınarak defnedilmek üzere Edirne’ye götürüldü. Polisin olayla ilgili şüphelileri yakalama çalışması ise devam ediyor.