ABD'de liseli Brooke Skylar Richardon'ın bebeğini öldürmesine dair davada yeni ayrıntılar ve görüntüler ortaya çıktı.  

Davadaki delillere göre, 20 yaşındaki eski ponpon kız Brooke Skylar Richardson, 2017'de hamile kalmıştı. Brooke hamileliğini herkesten gizledi ancak bebeği Annabelle erken doğumla dünyaya geldi. 

Ancak genç kızın yeni doğan bebeğini evlerinin arka bahçesinde ölü olarak bulundu. Araştırmalar sonucunda uzmanlar bebeğin kesinlikle ölü doğmadığını, sonradan öldüğünü ortaya çıkardı ve genç kız gözaltına alındı ardından kefaletle serbest bırakıldı. 

2 senenin sonunda davanın yeni duruşması da dün görüldü. Çok sayıda jüri üyesinin bulunduğu duruşma kan donduran detaylar yeniden ortaya çıktı. 

İddialara göre Brooke'un bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Ancak genç kız bebek doğduktan sonra kafatasını parçaladı. Adli antropoloji uzmanlarının incelemelerinde ise bebeğin yakılmış olabileceği de ortaya çıktı. 

Kan donduran detaylar karşısında hakim Donald Oda II'de uzun süre konuşamadı ve şaşkın bir şekilde savunma avukatlarının kanıtlarını dinledi. 

Dava sürecinde bebeğini vahşice öldürmekle suçlanan Brooke'un tepkisiz halleri ise dikkat çekti. 

Mahkemeye sunulan yeni görüntülerde de olaydan saatler sonra Brooke'un hiçbir şey olmamış gibi gülerek dışarı çıktığı görülüyor. 

Sonrasında da genç kızın mezuniyetine katıldığı ve burada da keyifli tavırları dikkat çekiyor. Savunma avukatları bu fotoğrafları vahşi cinayetin kanıtları olarak sundu ve Brooke'u canice öldürmekten hüküm giymesini istedi. 

Davada Brooke, cinayet, istem dışı adam öldürme, çocukları tehlikeye atma, delillere müdahale etme gibi suçlardan yargılanıyor. Dava sonucunda suçlu bulunması durumunda genç kadın ömür boyu hapis cezası alabilir.