Günümüz şartlarında en uygun araç kiralama modellerinde faydalanacağınız havaalanlarında fark yaratacak fiyatlarla, en uygun şartlarda yararlanabilirsiniz. Adana havalimanı oto kiralama seçenekleriyle beraber hızlı, güvenli, en iyi fiyat ayrıcalığı ile birlikte son model araçların %100 müşteri memnuniyetinin sağlandığı noktada günlük ya da haftalık çözüm için en iyi fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Şoför Kim Olacak? Bunlara Dikkat Edin

Araç kiralarken şoför kim olacak, uzun süreli aracı kim kullanacak? Gibi konular önemlidir. Araçları kullanan kişiler, sözleşmede net olarak belirtildiği için bunları belirleyerek ek sürücü adı gerekirse verilerek araç kiralama süreci boyunca hizmet ve güvencelerin tamamından yararlanmak gerekmektedir.

Herhangi bir ceza süreci olmaması, araçla ilgili bir kaza durumunda dahi sigorta ve kaskonun sürece dahil olması için şoförün belirli olması, şoför adının önceden bildirilmesi gerekir. Sözleşmede yazan isimler dışında ise, herhangi birinin hiçbir şekilde şoför koltuğuna geçmemesine önem vermelisiniz. Bu şekilde sağlıklı süreç işler ve en iyi, uygun şartlar altında araç kiralama faydasını görebilirsiniz.

Araç Kiralamanın Kullanıcıya Katkıları

Güvenli bir yolculuk deneyimi yaşatacağı gibi tüm kiralanabilir araçlarda sigorta güvencesi bulunmaktadır. Araçlarda güvenli yolculuk noktasında da araç kiralama sonrasında tüm kiralama süreçleriyle beraber Karayolları bilgi sistemi olarak geçen KABİS’e sistem tarafından bilgi verilerek güvenli yolculuklarda bulunursunuz.

Ortalama 5 – 10 dakika içerisinde onaylanmış araçlarla beraber direkt olarak yolculuğa çıkabilirsiniz. Tüm işlemleriniz ortalama 5 – 10 dakika içerisinde tamamlanır, en iyi şekilde de faydalanmış olabilirsiniz.

Direkt kurumsal fiyat politikası ile Adana araba kiralama noktasında en uygun fiyatlardan yararlanabilmek mümkündür. Bu sayede en iyi araçları, günlük veya haftalık uzun süreli şekilde en uygun fiyatlardan yararlanarak kiralayabilir, araç kiralamanın tadına varabilirsiniz.