Her ne kadar Gülşen adıyla tanınsa da tam adı Gülşen Bayraktar’dır. 24 Mayıs 2976 yılında dünyaya gelen Gülşen sadece şarkıcı değil aynı zamanda bir şarkı yazarıdır. İstanbul Çapa’da dünyaya gelse de aslen Ordulu olan Gülşen; ailesinin 3. çocuğudur. Annesi ev hanımı olan Gülşen’nin babası ise makine mühendisidir. Çocukluk dönemini İstanbul Çapa’da geçiren Gülşen; gençlik döneminde de bu bölgededir. Daha sonraki süreçte şarkıcılığa girişen Gülşen ft Edis ile seslendirdiği Nirvana şarkısıyla da yakın zamandan bu yana zihinlerde yer edinmiştir. Gülşen-Nirvana ft Edis indir platformlarına olan ilgi de bundan dolayı son zamanlarda oldukça fazla bir şekilde artış göstermektedir.

Her ne kadar İstanbul Çapa’da yaşıyor olsa da gençliğinde senede birkaç kez ailesiyle birlikte fındık toplamaya Ordu kentinde giden Gülşen, İstanbul’da Şehremini Lisesini bitirmiştir. Daha sonraki süreçte İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Nazariyatı bölümüne kayıt olan Gülşen; üniversite eğitimine devam ederken; şarkılar seslendirmeye de devam etti. İstanbul’daki gece kulüplerinde sahne almaya başlayan Gülşen; bir süre sonra üniversite eğitimini sonlandırdı. 1997 yılı itibariyle bir gece kulübü işletmecisiyle evlenen Gülşen; 2000 yılı itibariye bu evliliğini sonlandırdı. Daha sonraki süreçte 2007 yılında İç Mimar olan Fahrettin Aykut ile evlenen Gülşen 2008 yılında da bu evliliğini sonlandırdı.

Gülşen Şarkıları Nelerdir?

Özellikle hareketli şarkılarıyla ön plana çıkan Gülşen, zaman zaman duygusal şarkıları da seslendirmiştir. Son zamanlarda Gülşen-Nirvana ft Edis klibi ile ses getiren Gülşen, böylece müzik dünyasında iddialı bir konumda yer almayı da başarmıştır. Bu duurm ise Gülşen-Nirvana ft Edis indir uygulamalarına olan ilgiyi de arttırmıştır. Özellikle 2004 yılın da çıkan Of Of albümüyle geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başaran Gülşen; 2006 yılında ise Yurt Aşk Cihanda Aşk şarkısıyla müzik dünyasını etkilemeyi başarmıştır. Yakın zamanda da müzik dünyasında etkili bir şekilde var olan Gülşen, son zamanlarda adından sıklıkla söz ettirmeyi de başarmıştır. Gülşen-Nirvana ft Edis indir uygulanmasına olan ilgi de bu durumun en büyük kanıtı olarak karşımıza çıkmaktadır!

Kaynak: https://mp3medya.com/