Geçen hafta Instagram'dan yaptığı canlı yayın 3 milyon izleyiciye ulaşarak rekor kırdı. Sunuculuğunu da üstlendiği 'Survivor' ekranın reytingi en yüksek programlarından. Televizyonculuktaki başarısı ülke sınırını aşmıştı, şimdi de futbol takımı satın alarak çalışma alanını çeşitlendiriyor. Aslında hep göz önünde ama karakterine ve hayatına dair merakımız hiç bitmiyor. Hürriyet'ten Hakan GENCE, Acun Ilıcalı'yla konuştu;

Onu Dominik'te ancak gece yarısı yakalayabiliyorum. Karşımda ekranda göründüğü gibi sıcak bir adam var. Uzun zamandır işin patronu olduğu halde hala neredeyse nefes almadan çalışmasını, "Normal bir insan olmadığım kesin" diye açıklıyor, "Köşeye çekilirsem bu kadar eğlenemem" diye de ekliyor. Herkesin özendiği hayatını başa sardığımızdaysa karanlık günlerini anmadan edemiyor: "Hayatımın 25 yaşına kadar olan bölümünde 10 bin insanda ancak bir kişinin yaşayacağı zorluk ve acıları yaşayıp bu noktaya geldim." Acun Ilıcalı'yla ona "Aslında ben gerçek bir survivor'ım" dedirten hayat hikayesinden geçen hafta kırdığı dünya rekoruna ve merak edilen yanlarına uzanan derin bir sohbete oturuyoruz.

Herkesin hayallerini gerçekleştiren kişisiniz. Sizin gerçekleşmeyen bir hayaliniz oldu mu?

Bu kadar dipten, bir şekilde bulunduğum yere gelmek benim için hayalini bile kurabildiğim bir şey değildi. Sanırım kendi hayallerimi bitirdiğim için artık insanların hayallerini kovalıyorum. Geçenlerde arkadaşlarıma espri olarak, "İleride bir parti kuracağım. Partinin adı da Rahat Parti olacak" dedim. Sloganım da, "Ben yırttım, şimdi sıra sizde" olur herhalde (gülüyor).

Siyasete girer misiniz?

Girmem.