MASRAFLAR AZALIYOR

Talepat.com’un kurucu avukatları, geliştirdikleri yazılım, internet sitesi ve  mobil aplikasyondan oluşan platform sayesinde; genç ve dinamik saha personellerinden oluşan kadroları ile avukatların hizmet kalitesini arttıracaklarının, ofislerin yönetimini kolaylaştıracaklarının ve masrafların önemli ölçüde azalacağının haberini vermekteler.

Talepat.com, avukatların adliye işlerindeki masraflarını saha personellerine ödenecek sabit bir ücret yerine kullanım kadar ödeme yapılması fikrini benimseyerek hukuk dünyasında bir fark yaratmayı amaçlıyor. Bu sayede,  avukatlar personeller için ve ulaşım giderleri için ayrıca bir ücret ödemekten kurtulacak.

ZAMAN KAYBI BİTİYOR

Adliyelerdeki iş yükünün son derece farkında olan talepat.com’un kurucu avukatları, avukatların zaman yönetimi konusunda en büyük yardımcılarının talepat.com olacağına inanmakta. Böylelikle avukatlar, iş yoğunluklarından ve icra dairelerinde geçirecekleri zamandan tasarruf edecek ve bu sayede ofis yönetimine ve müvekkil görüşmelerine yeterli zamanı ayırabilecekler.

Talepat.com’un kurucularından bu oluşumu özetlemelerini istediğimizde, Talepat.com sayesinde avukatların aynı anda birden fazla adliyede olabileceklerini ve işlemlerinin gerçekleştirilmesinde Talepat.com’un haberci görevi göreceğini söylediler. Şimdilik İstanbul, Ankara ve Adana’da hizmet veren Talepat.com platformu, ileride tüm Türkiye’de avukatlara haberci olarak hizmet vereceklerinin sinyalini de verdiler. Ayrıca talepat.com üzerinden gerçekleştirilen işlemlerin faturalandırılması sayesinde avukatlar yapılan harcamaları müvekkillerine yansıtabilecek.