Vatandaş ise yapılan çevre düzenlemelerden oldukça memnun. 2019 Yılında emlak alanında artış beklenen şehirlerden biri olan Denizli’de emlak fiyatlarının artmasında yapılan çevre düzenlemeleri doğrudan etkili olacak. Geçtiğimiz yıl yaşanan emlak durgunluğundan etkilenen onca şehirden biri olan Denizli’de projelerin hızla devam ediyor olması, şehrin durgunluğu geçici olarak algıladığının en büyük emaresi oluyor. Satılık emlak Denizli arayan vatandaşların projeleri, hızla değerlendirmeye devam ettiği emlak şirketleri tarafından dile getiriliyor.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en huzurlu ve güvenli şehirlerinden biri seçilen Denizli’de, 19 ilçede gelişim için beraber çalışmayı başarıyor. Türkiye’de son yıllarda örnek bir görüntü çizen şehirde, Denizli satılık daire arayan kişiler birçok projeyle karşılaşıyor.



Geçtiğimiz günlerde Flatfy tarafından açıklanan Türkiye konut fiyat ortalamasında kendini ilk 10’da bulamayan Denizli’nin gelecek yıllarda, çizdiği grafiği devam ettirmesi halinde dikkatleri üzerine çekerek listede bulabileceği düşünülüyor.

Kış Turizmi Bursa’yı Değerli Hale Getiriyor!

Türkiye’de kış aylarında yaşanan piyasa durgunluğunun tam tersine hareket eden şehirlerden biri olan Bursa’da kış turizmi son hızla devam ediyor. Bölgede kış turizminin yoğun bir ilgiyle yaşanması ise şehirde emlak fiyatlarını ciddi anlamda etkiliyor. Son yıllarda yerli ve yabancı birçok turistin şehre akın etmesi emlak fiyatlarında önemli değişimler yaşanmasına neden olduğunu emlak uzmanları tarafından dile getiriliyor. Geçtiğimiz günlerde Flatfy tarafından açıklanan verilerde konut fiyat ortalamasını 300 Bin TL gibi rakamlara kadar yaklaştıran Bursa’da satılık daire fiyatları her geçen gün artıyor.

Bursa’da kış turizminin yoğun olduğu günlerde teleferiğin hava şartları nedeni ile kısa süreli olarak durdurulması, şok etkisi yarattı. Yetkililer tarafından gelen açıklamalar ise sert rüzgâr nedeniyle teleferiğin kapatıldığı oldu.

Şehirde sadece kış turizmi değil sanayi bölgelerinin yoğun ve işler halde olması ise yine ayrı bir etki yaratıyor. Türkiye’de çalışan nüfusun en yoğun olduğu şehirlerden biri olan Bursa, Türkiye’nin en eski yerleşim yerlerinden biri olmasına rağmen her geçen gün büyümeye devam ediyor.  Bursa’da son yıllarda artan Bursa satılık emlak sayılarının ise bu artışla eşdeğer olduğunu söylemek gerekiyor. Bölgede istihdam ve iş olanaklarının fazla olması yapılan yatırım sayısını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Bursa satılık daire arayan yatırımcıların ise sürekli artan fiyatlara bakıldığında elini çabuk tutması gerekebilir. Bölgede yapılan projeler emlak durgunluğuna rağmen son hızla devam ederken, 2019 yılında artacak emlak fiyatları, yatırımcılar için oldukça önem arz ediyor.