İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iki farklı sanayi sitesinde bulunan iş yerlerinde hacizli ve çalıntı otomobillerin parçalanıp, satıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen polis, dün iş yerlerine baskın düzenledi. Düzenlenen baskınlarda piyasa değeri 1,5 milyon lira olan 10 aracın parçalandığı tespit edildi. Otomobillerden 1'nin çalıntı, diğerlerinin de hacizli araçları gayri resmi satın alıp parçaladıkları öne sürüldü. Olayla ilgili Mehmet G. (35), İbrahim Ethem Y. (37) ve Mehmet Ali K. (41) gözaltına alındı. Şüphelilerin iş yerine kurdukları asansör sistemiyle araçları iş yerinin bodrum katına indirerek 1 saat içerisinde parçalayıp, yedek parça olarak piyasaya sürdükleri öğrenildi. Şüphelilerin iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 14 adet motor ve airbag beyni, 12 adet teyp, 13 adet numaraları silinmiş motor bloğu, 6 adet araç gösterge saati ele geçirildi. Emniyetteki sorguları tamamlanan 3 kişi, 'Çalıntı araç, resmi belgeyi yok etmek ve gümrük kaçağı araç' suçlarından adliyeye sevk edildi.
Hacizli otomobilleri parçalayıp, yedek parça olarak satmışlar
Konya'da 1'i çalıntı, 9'u hacizli 1,5 milyon değerindeki 10 otomobili parçalara ayırıp, yedek parça olarak satan 3 kişi, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin araçları iş yerine kurdukları asansör sistemiyle bodrum katına indirip, 1 saat içerisinde parçaladıkları öğrenildi.
Trend Haberler
İCRA DAİRELERİNİN KVKK M.28 KAPSAMINDA "İNFAZ MERCİ" OLARAK İSTİSNA KAPSAMINA ALINMASI
İŞ KAZASINDAN KAYNAKLANAN DAVA NEDENİYLE VEKİL TAYİN EDİLEN AVUKATIN VEKALET ÜCRETİ ALACAĞI DAVASINDA GÖREVLİ MAHKEME GENEL MAHKEMELERDİR
TABELADA "LAW OFFİCE" İBARESİNİN YER ALMASI - SOSYAL MEDYADA "BAŞARILI HUKUK BÜROSU" PAYLAŞIMLARI YAPILMASI
SANIĞI DURUŞMADA TEMSİL EDEN AVUKATIN VEKALETNAME İBRAZ ETMEMİŞ OLMASI, VEKALET ÜCRETİNE HAK KAZANMASINI ENGELLEMEZ
Hâkim ve Savcı Yardımcılarının Sözlü Sınava Tabi Tutulmasını, Eğitim ve Sınavlarının Yönetmelikle Düzenlenmesini Öngören Kuralların İptal Talebine İlişkin Karar
ARABULUCUCULUK ANLAŞMA BELGESİNİN İCRA EDİLEBİLİRLİĞİ
948 hakim ve savcının görev yeri değişti
Adliyede bir zimmet skandalı daha... Milyonlarca lirayı sanal bahiste kaybetmiş!
Avukat Meral Keskin vefat etti
Hukuk Fakültesi öğrencisi, 50’den fazla kişiyi 1 milyon TL dolandırmış!



