Ulusal yayın yapan bir televizyon kanalının eski sahibi iş adamı Mehmet K.'nın Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi. İş adamı ile birlikte iki kişinin daha gözaltına alındığı ve sorgulandığı belirtildi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü bir soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişinin emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi. Şüphelilerin Ergenekon soruşturması ile bağlantılı olarak gözaltına alındıkları ve bu kapsamda sorgulandıkları iddia edildi.

(CİHAN)

Bu arada, AA'nın haberine göre, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında bir iş adamının da aralarında bulunduğu üç kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir iş adamı ile iki kişiyi gözaltına aldı.

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alındıkları öğrenilen bu kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, bilgisayarlarına ve bazı belgelere incelenmek üzere el konulduğu belirtildi.

Gözaltındaki üç kişinin emniyetteki sorguları sürüyor.