Mersin Cezaevi avukat görüşme ve bekleme odasında yapılan genişleme ve tefrişat çalışmalarının tamamlanmasının ardından gerçekleşen açılışı Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, baro yönetim kurulu üyeleri, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Başsavcı Vekili Ömer Faruk Güngör ve Cezaevi Savcısı Muti Yeter birlikte yaptı.

Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, avukatların cezaevinde müvekkilleriyle kısıtlı zamandaki görüşmelerini, hızlı ve sorunsuz bir şekilde yapmalarını sağlamak amacıyla Mersin Barosu yönetimi ve Mersin Cezaevi yönetimi işbirliğinde, Mersin E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi avukat görüşme odalarında genişleme çalışmaları ve tefrişat yapıldığını söyleyerek, yenileme çalışmalarının vatandaşların adalete hızlı erişmesine vesile olmasını temenni etti. Özdemir, cezaevi avukat görüşme ve bekleme odalarının yeniden düzenlenmesinde emeği geçen Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’a ve Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi yönetimine teşekkür etti.

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak ise, Mersin Cezaevi avukat görüşme ve bekleme odalarında yapılan yenileme çalışmalarının, adalete daha hızlı hizmet vereceğine inandığını ifade ederek, hayırlı olmasını temenni etti.